Claudiu Niculescu a sunat adunarea pe ploaie

Mihai Andries 11 Jul. 2013, 10:04 Pregătiri, amicale

Damila s-a reunit aseară, pe Stadionul Oltchim, acolo unde elevii lui Claudiu Niculescu au efectuat primul antrenament pe ploaie. La reunire au apărut și primele noutăți. Astfel, au semnat deja contracte cu clubul atacantul Andrei Voican (22 ani, U Cluj) și mijlocașul drepta Victoraș Cataramă (24 ani, Astra via Ștefănești), jucători care au și efectuat primul antrenament.

Antrenorul Claudiu Niculescu a anunțat că transferurile vor continua în zilele următoare: „Obiectivul este promovarea în Liga I, asta ne dorim cu toții, dar va fi greu, sunt echipe care s-au întărit și se vor întări până la începerea campionatului. Sunt 5-6 echipe care vor lupta pentru promovare în acest sezon. Plecăm cu speranța că ne vom putea îndeplini obiectivul, acela de a juca în Liga I. Încercăm să evităm pe cât posibil împrumuturile de jucători, rămâne de văzut în funcție de transferurile care vom reuși. Vom mai face și zilele viitoare ale transferuri, avem nevoie de certitudini, despre asta discut cu conducerea clubului”

Claudiu Niculescu speră ca, din toamnă, Damila să joace meciurile de acasă în Zăvoi: „Cu siguranță e un avantaj pentru noi dacă vom juca în Zăvoi, cred că ar avea de câștigat fotbalul vâlean. Să rămână și CSM, pentru mine nu este nicio problemă, vâlcenii vor vedea în fiecare sâmbătă un meci de calitate. Este un stadion frumos, ne-am dori să se realizeze acest lucru”.

Căpitanul Ionuț Stoica a declinat oferte din primul eșalon. „Sper într-un sezon mult mai bun decât cel precedent și de data acesta să nu mai ratăm promovarea. Am avut gânduri de plecare, am avut oferte și din Liga I, dar am rămas aici. Nu îmi pare rău, am ales Damila pentru că aici sunt iubit. Sper să avem un lot mult mai bun, deși și anul trecut a fost echipă bună, asta depinde numai de conducere. Dacă vom juca în Zăvoi e un avantaj, suntem echipă vâlceană și publicul va fi alături de noi” a afirmat fundașul vâlcenilor.

Singurul jucător cu probleme medicale este Ovidiu Mihai, care va merge la Mogoșoaia, pentru a continua recuperarea. Față din lotul din sezonul trecut, au părăsit deja echipa Menassel, Negruț, Voinea, Botaș și Geo Mișu. De la primul antrenament a lipsit și Smedescu, care probabil nu va fi nici el oprit în lot.

Cum se știe, alb-verzii vor merge în cantonament va avea loc în perioada 24 iulie – 9 august la Hotelul Elisabeta din Alba Iulia.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto Dani SUDITU

Mihai Andries 11 Jul. 2013, 10:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă