Selymeș, făcut „Șfaițer” la Botoșani!

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 18:53 Campionat

Echipa fostei legende dinamoviste, Tibor Selymeș, a fost umilită ieri, scor 1-5, pe terenul celor de la FC Botoșani. Noul antrenor al lui Dinamo II a debutat cu o înfrângere dureroasă.

Scorul a fost deschis încă din minutul 6 de Cârjan, care a marcat cu capul din interiorul careului. În minutul 35, Taban greșește și trimite mingea în propria poartă după ce Alin Roman a trimis în careu din lovitură liberă. La doar 4 minute după egalare, Vraciu marchează un gol superb de la 30 de metri.

Oaspeții încearcă să obțină măcar un punct din acest meci, însă golul nu se lipește deloc de ei, iar gazdele marchează din nou în minutul 51 prin Cârjan, care reușește dubla. Selymeș face două schimbări, însă acestea nu aduc niciun plus echipei, din contră, cei de la Botoșani înscriu și cel de-al patrulea gol prin Hadnagy care marchează din interiorul careului.

Meciul se încheie cu încă un gol al moldovenilor, care îi umilesc pe jucătorii echipei secunde din „Ștefan cel Mare”.

Acești copii de 16-17 ani nu au putut face față jucătorilor experimentați ai Botoșaniului. Se pare că fară speranța fotbalului românesc, Dorin Rotariu, Darius Buia și Filip Steliano, jucători de bază la cea de-a doua echipă alb-roșie, nu au reușit nici măcar un egal în fața celor de la FC Botoșani.

Micii „câini roșii” nu au mușcat deloc și au fost învinși de un dinamovist convins, Cornel Șfaițer, președintele executiv al clubului FC Botoșani.

Prin această înfrângere rușinoasă, Dinamo II se clasează pe locul 11, poziție care îi ține în zona „neagră” a clasamentului. De partea cealaltă, cele trei puncte obținute de echipa antrenată de Cristi Popovici îi menține pe aceștia în fruntea seriei I a Ligii a 2-a cu 34 de puncte.

FC BOTOȘANI
DINAMI II BUCUREȘTI
5-1

Cârjan ”6, ”51, Vraciu ”39, Hadnagy ”80, Maghici ”90+1 / Taban ”35 – autog.

D. Vlad – Țepeș, C. Dinu (cpt.), Poverlovici, Acsinte – Fulop (Maghici ”80), Taban, M. Croitoru (Ignea ”75), Vraciu – Hadnagy (Cr. Gafița ”81), Cârjan
Antrenor: Cristian Popovici

Râmniceanu (cpt.) – L. Cristea, I. Burnea, I. Nae, A. Radu – Cazacu, Dobrosavlevici, A. Roman (Oprescu ”79), V. Alexandru (C. Ciobanu ”46) – R. Stănescu, V. Balint (Lemac ”54)

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 18:53 Campionat
Pe aceeași temă