Utiștii și-ar putea amâna reunirea: „E greu să începem munca în stare de incertitudine”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2013, 16:31 Pregătiri, amicale
Utiștii și-ar putea amâna reunirea:**

Adrian Falub și-a trimis elevii în vacanța de iarnă până pe 14 februarie. De luni, aceștia ar trebui să-și reia activitatea în vederea returului ligii secunde, însă prima întâlnire a noului an ar putea fi amânată. Din momentul în care Giovanni Catanzariti a afirmat răspicat că nu mai are posibilități financiare pentru a mai investi la UTA, clubul pare a nimănui, iar antrenorul arădenilor nu crede că e oportun ca să lucreze fără un punct de plecare și o țintă anume.

În cele câteva discuții cu președintele Catanzariti, „principalul” echipei din Calea Aurel Vlaicu a realizat că lucrurile sunt cu adevărat grave, condiții în care ziua de 14 ar putea fi una de vacanță pentru utiști. „Stuația e neschimbată și mai mult decât alarmantă. Cu toții sperăm să se miște ceva în zilele ce urmează, să preia cineva clubul sau să se asocieze cu Gio, altfel există șanse mari să amânăm reunirea. Există și așa restanțe financiare importante față de jucători, mai sunt și alte probleme administrative stringente, e momentul în care președintele trebuie să ne spună ceva în mod oficial, să ia o decizie și să ne-o comunice și nouă. Nu cred că putem merge așa mai departe. Cel puțin eu nu m-am mai întâlnit în cariera mea de antrenor cu o astfel de situație, deși în fotbalul românesc nu te mai miră absolut nimic în ziua de azi.E greu să începem munca în stare de incertitudine și de aceea luăm serios în calcul amânarea reunirii lotului. Eu nu le pot spune jucătorilor să-și facă meseria cu profesionalism, atâta timp cât nu știm ce ne rezervă viitorul”, a explicat Falub.

Întrebat dacă, prelungiindu-și forțat vacanța, Gligor et. comp ar putea compromite debutul returului, respectiv derby-ul cu ACS Poli, tehnicianul „textiliștilor” a spus: „Din punct de vedere sportiv, nu cred că ar fi o problemă câteva zile în plus inactivitate. În schimb, moralul jucătorilor ar avea de suferit, cum și nici organizatoric nu ar fi prea bine să amânăm reunirea. Dar, astea contează prea puțin la cât de mari sunt problemele la UTA”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Jan. 2013, 16:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă