Vreme: „Sunt pregătit să apăr”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 15:51 Seria 2
Vreme:** „Sunt pregătit să apăr

Cel care va apăra buturile lui FC Argeș la meciul de la Sla­tina, cu FC Olt, este foarte pro­babil al doilea portar al echipei, Ionuț Vreme. Acesta a fost ieri prezent la o conferință de presă la stadion, declarând că este ga­ta să intre în poartă și să nu mai iasă de acolo.      

„Sunt pregătit! Aștept din pri­ma etapă să intru în poartă, să mi se ofere această șansă. A­cum a venit vremea și sper să profit de șansa care mi se dă și să nu mai ies dintre buturi. Ne așteap­tă un meci dificil. Ei nu au mai în­scris de patru etape. Eu sper să îmi ajut echipa și să câștigăm. Un punct nu prea ne ajută… trei puncte ne-ar ridica între primele șap­te echipe. Sincer, es­te greu pentru un portar să stea 11 e­ta­pe pe margine și apoi să intre, iar dacă acum a venit momen­tul, eu am o ambiție personală la acest meci, să nu iau gol și să fie, așadar, o victorie fără gol pri­mit”, a declarat Vreme.

Secundul Adrian Dulcea a confirmat oarecum intrarea lui Vreme între buturi, spunînd și el ieri: „E vremea să apere și altcineva. Depinde însă cum se pregătesc portarii până la meci. Noi le vom acorda șanse tuturor celor din lot. Avem mare încredere și în Vreme, și în Popa, cel de-al treilea portar. Ne bazăm chiar serios pe ei în viitor”.

Voicu: „Mă mir că FC Olt nu este mai sus”

Fundașul dreapta al lui FC Argeș A­drian Voicu știe că, sâmbătă, echipa lui va avea în față un adversar foarte bun și des­tul de periculos.

„Va fi un meci dificil, ce să mai vorbim? FC Olt este o echipă foarte bună, iar pe mine personal mă miră faptul că nu sunt în prima parte a clasamentului. Ne cunoaș­tem adversarul destul de bine… Am jucat două meciuri cu ei. Ambele echipe au ne­voie de cele trei puncte. Noi trebuie însă să câștigăm.

O să fie din această cauză un meci cu încărcătură. Cine va fi mai con­centrat la acest joc, acela o să câștige. Personal, am vorbit cu portarul Cro­­i­toru zi de zi de la meciul cu Corona în care a gre­șit. Eu am încredere în el că o să-și re­vi­nă, pentru că este tânăr și are timp”, a de­cla­rat ieri Adrian Voicu.
 
„Dul­cea a scăpat și el de suspendare și este foarte importantă revenirea lui. El ne dă în­credere în noi, vorbește cu noi… Va fi be­nefică prezența lui în teren și eu sper că o să dea și gol”, ne-a spus Adrian Voicu.

Croitoru rămâne pe bară

După greșelile din meciul cu Corona, portarul Argeșului, Fla­vius Croitoru, va rămâne, cel mai probabil, la meciul de la Sla­tina pe bară, în locul său ur­mând a intra Ionuț Vreme. De­spre evoluția portarului în par­ti­da precedentă, secundul Dul­cea spunea: „Croitoru este un copil, are 19 ani, și lipsa sa de experiență își spune cuvântul. A­tunci când în pregătirea din­a­in­te de meci și în viața privată va fi 150%, nu va mai face nici gre­șeli. Cu Corona a fost o lipsă de concentrare a lui. El are aceste probleme și e foarte importat să învețe din greșelile pe care le-a făcut”.

Atenție la Quist!

Unul dintre jucătorii adverși de sâmbătă este fotbalistul de cu­loare Quist, care evoluează la mijlocul terenului. În afară de acesta, FC Olt mai are în lot și mai mulți jucători cu experiență, despre ei, secundul Dulcea spu­nând: „Sunt câțiva jucători cu re­ale calități la FC Olt. Quist este un mijlocaș bun, un jucător va­loros, dar nu e cazul să aibă un regim special din partea noas­tră. În primul rând, vine după o accidentare la Vâlcea și nu știu dacă este refăcut complet, iar în al doilea rând, e un jucător cu va­lențe defensive, și asta nu ne prea încurcă pe noi. Ene este și el un atacant bun și valoros, dar care în ultimele patru etape nu a marcat, iar noi sperăm să-i pre­lungim perioada aceasta de secetă. Mai este și Velcovici, cu state vechi în Liga I, sârbul Cosic și Săndulescu, care este de aici din zonă și are și el experiență la nivelul ligii secunde și chiar al primei ligi. Eu am jucat la ei, dar nu este nimic deosebit pentru mi­ne la acest meci. Trebuie să câștigăm”.

Mai mulți accidentați și suspendați

Pentru meciul de sâmbătă, în lotul alb-violet sînt și câteva in­dis­ponibilități, din cauza acci­den­tărilor și a suspendărilor. Ast­­fel, Negoiță nu este recu­perat 100%, Marius Ion este suspen­dat, Doman nu este nici el re­făcut, dar se așteaptă în recu­pe­rarea lui până la ora jocului. În plus, Lisandru s-a operat de do­uă zile la menisc, iar în urmă­toa­rele 30 de zile este în recu­pe­rare, iar Negrea are o fisură la coaste și este incert. În schimb, una dintre veștile bune din lot este revenirea lui Adrian Dul­cea, antrenorul-jucător fiind eta­pa trecută suspendat.

Articol scris de Silviu Mihai și Marius Duinea

Marius ANGHEL 23 Nov. 2012, 15:51 Seria 2
Pe aceeași temă