Columbienii au venit la Arad pentru a se antrena singuri

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 14:10 Pregătiri, amicale
Columbienii au venit la Arad** pentru a se antrena singuri

Situațiile comico-tragice nu se mai termină în Calea Aurel Vlaicu. Aduși cu surle și trâmbițe la Arad, cei trei fotbaliști ce au avut tangențe cu naționalele de juniori și tineret ale Columbiei au găsit un vestiar gol la UTA.

După cum au promis, jucătorii s-au solidarizat cu George Neagu, care a plecat în weekend acasă și, până ce nu i se vor rezolva problemele legate de plata chiriei și restanțele salariale, nu concepe să mai revină în „alb-roșu”.

O parte dintre utiști luptă și pentru cauza lor, în sensul în care Bîrză, Monac, Raț sau Gornic sunt și ei neplătiți de luni bune de zile, iar ceilalți, care s-au pregătit benevol de o lună de zile fără antrenori, habar nu au ce le rezervă viitorul apropiat.

Doar Firțulescu și Roșca au fost la stadion luni seara, însă nu au îmbrăcat echipamentul. Așa că lui Daniel Santa Moreno, Luciano Ospina și Fernando Junior Medina nu le-a rămas decât să facă o alergare ușoară, de dezobosire după lungul drum parcurs din America de Sud, într-o liniște de înmormântare.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 14:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă