Revenirea în Liga 2 a fost cu noroc pentru Dandea. Fundașul s-a transferat la Astra și a devenit tată

Fundașul central Alexandru Dandea a devenit astăzi tătic, pentru prima dată. Soția sa, Oana a dat naștere unui băiețel, care a primit nota 10 la naștere din partea medicilor și va purta numele Deian Ioan. Oana este fiica fostului fotbalist Adrian Vâsîi, actualmente antrenor la lotul național de juniori Under 17.

Nașterea băiețelului l-a găsit pe Dandea în Slovenia, unde este în cantonament cu noua sa echipă, Astra Giurgiu. „Revin acasă pe 1 iulie, asta este situația. Abia aștept să îmi văd copilul” a spus proaspătul părinte.

În primăvară, Alex Dandea a evoluat în Liga a II-a, la Metalul Reșița. „Mi-a prins bine că am mers la Reșița, am reintrat în circuit și așa am prins transferul la Astra. Giurgiu este o echipă bună, cu un lot valoros, după părerea mea, sezonul acesta o să ne batem la campionat, cred că o să câștigăm cel puțin un trofeu. Am întâlnit un grup foarte frumos, am fost bine primit”, a mai spus Dandea.

Originar din Râmnicu Vâlcea, Dandea a mai jucat în Liga 1 cu Drobeta Turnu Severin și Dinamo, dar și în Ucraina, la Hoverla.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă