Papură – demis de la Alro, Mogoșanu – noul „principal”

27 Sep. 2011, 12:39 Campionat
Papură - demis de la Alro,** Mogoșanu - noul „principal

Trei înfrângeri, trei rezultate de egalitatea și penultima poziție în clasamentul seriei reprezintă bilanțul lui Papură într-un început de stagiune al cărei obiectiv stabilit era accederea în Liga I. După ce șansele de promovare au fost compromise, conducerea celor de la Alro a decis să renunțe la serviciile fostului jucător al Universității Craiova. Hotărârea a fost luată ieri dimineață, într-o ședință a Consiliului de Administrație desfășurată la baza „Metalurgistul”, în timp ce Papură se afla în Capitală, în vederea susținerii examenului pentru obținerea Licenței PRO. După-amiază, vicepreședintele CJ Olt, Ioan Ciugulea, a purtat negocieri pentru rezilierea contractului cu fostul „principal”, care a primit anumite compensații financiare.

„Am fost eu mandatat să discut, pentru că domnul Cotoșman lipsește. S-a reziliat contractul cu domnul Papură de comun acord. Colaborarea s-a încheiat pe cale amiabilă, primind unele compensații. Au fost negocieri, am mai cedat noi, a mai cedat el. I s-a propus o «rețetă» pe care a acceptat-o”, a precizat Ciugulea.

Mogoșanu preia echipa

Noul „principal” al celor de la Alro este Daniel Mogoșanu, conducerea grupării de pe Olt nemaifiind interesată să caute variante pentru aducerea unui alt antrenor. „Secund” al lui Papură în mandatul acestuia la Slatina, Mogoșanu a condus, ieri, antrenamentul de pe „Metalurgistul”, după ce Ioan Ciugulea a purtat o discuție cu jucătorii.

„Nu mai căutăm să aducem pe altcineva. Mogoșanu rămâne «principal». Săptămâna asta trebuie să ne spună cu cine vrea să colaboreze din conducerea tehnică, doctor, maseur, antrenor cu portarii”, a punctat Ciugulea.

„Noi avem un obiectiv fixat la începutul sezonului, deocamdată nu discutăm despre asta acum. Să vedem cum merg lucrurile”, a conchis vicepreședintele CJ Olt.

Sursa: Gazeta Nouă

27 Sep. 2011, 12:39 Campionat
Pe aceeași temă