Vin vremuri grele în Zăvoi: „Rămân doar jucătorii care acceptă reducerea salariilor. Actualul sezon este deja compromis”

Vin vremuri grele în Zăvoi:**

Aflat sâmbătă în drum spre Capitală, antrenorul Alexandru Pelici s-a întâlnit cu conducătorii clubului CSM Râmnicu Vâlcea. Cum era de așteptat, după o jumătate de sezon dezastruoasă, în urma căruia CSM iernează pe locul 7 în Seria 2 a Ligii 2, sponsorul principal al echipei, SC Damila SA, taie drastic cheltuielile.

„Conducerea mi-a comunicat că va discuta cu toți jucătorii reducerea salariilor, va rămâne doar cine va accepta aceste condiții. Actualul sezon este deja compromis și se dorește ca până în vară să se cheltuiască cât mai puțin posibil. A rămas ca șefii clubului să se întâlnească cu fiecare jucător în parte și să discute diminuarea contractului. Nu știu în ce măsură vom putea aduce jucători noi, vom mai promova probabil și câțiva juniori. Obiectivul nostru rămâne intrarea în play-off” a spus Alex Pelici.

Până în acest moment, CSM a pierdut doi jucători, pe Marius Briceag, pe care îl cedase încă din vară la CS Universitatea Craiova și pe Andreas Calcan, revenit la clubul cu care era sub contract, Universitatea Cluj. Cu siguranță însă, lista despărțirilor va fi mult mai mare, pentru că o parte dintre jucători nu va accepta diminuarea salariilor.

CSM Râmnicu Vâlcea se va reuni pe 12 ianuarie și va efectua cantonamentul de iarnă în Zăvoi. „Avem condiții foarte bune la stadion, nu avea rost să mai mergem și în altă parte, mai ales că se dorește reducerea cheltuielilor. Vom stabili și o listă de 7-8 meciuri amicale” a mai spus tehnicianul vâlcenilor.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă