Băimărenii rămân motivați chiar dacă munca le este risipită de conducere. „Băieții au trecut peste aceste momente cu depunctarea. Nu ne mai interesează pe noi aceste lucruri”

Marius ANGHEL 13 May. 2016, 17:53 Seria 2
Băimărenii rămân motivați chiar dacă munca le este risipită de conducere.**

Nou-promovata în Liga 2 FCM Baia Mare a reușit să se califice în play-off, dar în acest turneu n-a mai putut să aibă un parcurs bun din cauza problemelor financiare. În ultimele șase etape a pierdut patru meciuri, a reușit un egal și o victorie. Duminică, de la ora 11:00, în etapa a doua a returului din play-off, băimărenii vor primi vizita echipei FC Brașov. Aceasta vine cu gândul să își ia revanșa după ce în tur a pierdut pe teren propriu cu 2-3 și i-a spulbertat toate șansele la promovare.

Dorin Toma, antrenorul lui FCM Baia Mare, mai are o speranță că echipa sa va câștiga, chiar dacă punctele obținute nu o va ajuta să urce în clasament. Accidentările persistă, și de această dată neputându-se conta pe serviciile lui Emil Dică, Răzvan Lupu, Cristian Daminuță și Tudor Sbârcea. Paul Păcurar și Bogdan Străuț sunt suspendați, iar Sergiu Jurj este la lot.

„Meciul cu Brașov va fi unul pe care îl tratăm la fel ca pe celelalte, la victorie. Nu avem altceva mai bun în acest moment după a doua depunctare. Vrem să jucăm cât mai bine, să facem cât mai multe puncte pentru ca jucătorii noștri să fie cât mai bine văzuți sau să ne respectăm pe noi până la final. Și cei de la Brașov vor trata meciul la victorie. Așa-i normal să fie o competiție, să o ducem până la capăt. Toate echipele să joace fiecare șansa lor. Normal când joacă două echipe fiecare să joace victoria. Nu cred că vor dori altceva. Va fi un meci de care pe care. A fost spectaculos meciul din tur, va fi, cred, spectaculos și meciul din retur. Moralul este unul foarte bun. Băieții au trecut peste aceste momente cu depunctarea. Nu ne mai interesează pe noi aceste lucruri. Noi vrem să facem cât mai multe puncte, vrem să jucăm cât mai bine. Așa cum am spus celor de la Arad, noi nu suntem angrenați în nicio luptă cu nimeni. Noi ne dorim să jucăm toate meciurile la victorie și să le câștigăm, dacă putem, chiar pe toate”, a spus Toma.

După a doua depunctare aplicată de FRF, clubul băimărean are doar 13 puncte și se află pe ultimul loc din clasamentul play-off-ului. FCM riscă excluderea din campionat dacă nu își stinge litigiile cu Dragoș Ganea, Vlăduț Gherman, Marius Hodor, Radu Leonte și Octavian Ormenișan.

Articol scris de Carmen BIZĂ‚U

Marius ANGHEL 13 May. 2016, 17:53 Seria 2
Pe aceeași temă