Rapid a plecat în cantonamentul din Turcia cu 26 de jucători. Lotul pe care se bazează Daniel Pancu

Marius ANGHEL 08 Jul. 2019, 20:16 Pregătiri, amicale
Rapid a plecat în cantonamentul din Turcia cu 26 de jucători.** Lotul pe care se bazează Daniel Pancu

Rapid a plecat astăzi, la prânz, spre Turcia, acolo unde va efectua al doilea stagiu de pregătire din această vară, după ce vinerea trecută l-a încheiat pe cel de la Poiana Brașov. La Bolu, nou-promovata în Liga 2 se va pregăti până pe 18 iulie, perioadă în care va desfășura și trei meciuri amicale.

Daniel Pancu are la dispoziție 26 de jucători, printre aceștia aflându-se și ultima achiziție făcută chiar astăzi, atacantul francez Brighton Labeau (23 de ani). Însă transferurile nu s-au încheiat pentru giuleșteni, antrenorul așteptând în perioada următorare și alți jucători.

În Turcia, Rapid va disputa trei meciuri amicale, testul contra celor de la Sivasspor picând. A rămas în picioare cel cu Malatyaspor (11 iulie) și Gazișehir Gaziantep (17 iulie), aceasta din urmă fiind echipa antrenată de Marius Șumudică. În schimb, se caudă un adversar pentru data de 14 iulie.

Lotul cu care Rapid a plecat în cantonamentul din Turcia:

portari: Drăghia, Ciuculescu, Achiriloaie
fundași: I. Voicu, A. Iacob, B. Manole, Neacșu, Mallo, Băjan, Demici, Oanea, Finica
mijlocași: Sefer, Drăghiceanu, Cârstocea, Goge, Pănoiu, Jorza, Hlistei, R. Lazăr, Al. Dulca, Tudoran
atacanți: Vlada, Roskopf, Dodoi, Labeau

„Știm ce ne va aștepta anul acesta în Liga a 2-a. Sunt sigur că și celorlalte echipe le va fi greu cu noi, iar dacă vor câștiga, nu o vor face detașat. O să fie foarte greu, dar sperăm ca noi să fim pe primul loc și celălalte să ne urmărească”, a spus Ionuț Voicu, căpitanul Rapidului, înaintea plecării în Turcia. Acesta a semnat prelungirea contractului pentru încă un sezon.

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 08 Jul. 2019, 20:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă