Petrolul a avut poftă de goluri și cu SR Brașov, suporterii să-și vadă echipa pe viu. „Lupii” au avut 1.000 de spectatori în tribune la amicalul jucat pe „Ilie Oană”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2020, 17:09 Pregătiri, amicale

Petrolul își continuă seria victorioasă în meciurile amicale desfășurate în acest an, astăzi, pe „Ilie Oană”, obținând a patra victorie în tot atâtea jocuri test desfășurate. „Lupii” au avut, totuși, un adversar modest în față la primul joc disputat în țară, echipa de Liga 3 SR Brașov, pe care au învins-o cu 5-0. De duminică, lotul condus de Costel Enache va merge în al doilea cantonament programat în această iarnă în Turcia, în Antalya.

După trei victorii obținute în primul stagiu de pregătire din Antalya, 2-0 cu FK Kyzylzhar (L1 Kazahstan), 3-2 cu Budaorsi SC (locul 12 L2 Ungaria) și 3-1 cu BFC Siofok (locul 6 L2 Ungaria), Petrolul a obținut tot un succes și în al patrulea amical desfășurat în 2020, de această dată acesta având loc în țară, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, în fața propriilor suporteri.

Desfășurat în fața a circa 1000 de spectatori, meciul cu SR Brașov, ocupanta locului 10 în Seria a 3-a a Ligii 3, s-a încheiat cu o victorie cât se poate de concludentă a petroliștilor, care au punctat de cinci ori, patru dintre reușite fiind consemnate în prima repriză.

Prima repriză a fost mai bogată în goluri

Laurențiu Marinescu (11) a deschis scorul transformând perfect o lovitură liberă de la 22 de metri, în vinclul din stânga portarului Cășlariu, iar, imediat, Armando Vajushi (12) a majorat diferența cu un șut din interiorul careului. Scorul a luat proporții chiar înainte de pauză, Gabriel Deac trecându-și în cont o „dublă”, în decurs de doar două minute (35 și 37), prima dată după o recuperare și un șut fără speranțe pentru Cășlariu, iar cea de-a doua oară cu o lovitură de cap, la capătul unui corner bătut, de pe stânga, de către Marinescu, anunță Petrolul pe site-ul oficial.

Și după pauză, „găzarii” au continuat să domine, dar au mai înscris o singură dată, atunci când Alberto Olaru (58) a profitat și a reluat în plasă o minge respinsă, în față, de către Potcoavă, după o lovitură liberă executată de către Arnăutu.

Petrolul: C. Lungu – Bărboianu, Olaru, Manolache, Țicu – Meza Colli – Gab. Deac, Enache, Laur. Marinescu, Vajushi – Șt. Blănaru. În repriza a doua au jucat: R. Avram – Bărboianu, Olaru, Manolache, Țicu – Bratu, Pierce, Meza Colli, Pol Roige – Arnăutu, Hamza, pe parcurs mai intrat Nicolae, Nițescu, Ianis Stoica și Sîrghi.

SR Brașov: Cășlariu – Negotei, Tălmaciu, Rența, R. Dragomir – Fl. Stîngă, Țuțu – H. Popa, C. Danciu, Răchișan – D. Popa. Au mai jucat: Potcoavă – Babeiu, Ianovici, Gomboș, Nicolau, Estolyka, Boriceanu. Antrenor: Florin Stîngă

„Lupii” vor avea antrenament și sâmbătă, iar de duminică vor merge din nou în Turcia, în cantonament în Antalya, acolo unde vor susține alte cinci jocuri de verificare.

Înregistrarea amicalului Petrolul – SR Brașov:

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) / Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 31 Jan. 2020, 17:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă