Ialomițenii lui Mihalcea, egali cu noua echipă a lui Colceag

Mihai Andries 11 Feb. 2015, 19:57 Pregătiri, amicale

Metaloglobusul continuă parcursul bun din mandatul noului principal, Sorin Colceag, venit la echipă la începutul lunii decembrie a anului trecut. După două victorii, 2-0 cu Sporting Roșiori și un 4-0 cu Ștefănești, bucureștenii au terminat azi la egalitate cu mult mai bine cotata Unirea Slobozia, ocupanta locului 7 din seria I a eșalonului secund, scor 1-1.

Scorul a fost deschis în prima repriză de către oaspeți, prin noua achiziție Bogdan Ungureanu, care a stabilit și scorul pauzei. A doua parte a meciului a adus numeroase schimbări în garnitura Unirii, deoarece Adi Mihalcea a dorit să îi vadă la joc și pe tinerii de la Centrul de Copii și Juniori al clubului, care au făcut pregătirea de iarnă cu echipa mare.

Pe fondul acestor schimbări, Metaloglobus a mutat jocul mai mult spre buturile lui Măstăcan și, în cele din urmă, a reușit să înscrie binemeritatul gol al egalării prin Ghenovici. Până la final, gazdele au avut șansa de a își adjudeca victoria, dar precipitarea în fața porții a lăsat scorul neschimbat. Singurul element de menționat a fost eliminarea lui Macare (faza, jos), care a primit roșu direct pentru injurii repetate adresate centralului Horia Mladinovici.

Cum Mihalcea nu mai avea niciun jucător de câmp pe bancă, pentru că cei care au evoluat în prima repriză au fost trimiși la vestiare ca să se schimbe, Unirea a evoluat pentru ultimele minute ale meciului cu un om în minus.

METALOGLOBUS – UNIREA SLOBOZIA 1-1 (0-1) Ghenovici / B. Ungureanu

Metaloglobus: Nedelcu – Fulea, Mitroi, M. Ștefan, Anghelini – I. Drăgan, Fl. Lungu, Fl. Dumitrache, Ghenovici – Păuna, Potecea. Au mai jucat G. Lazăr – Mihală, Căpălău, G. Dumitru, Angelescu.
Antrenor Sorin Colceag

Unirea: L. Dobre – Ibrian, R. Soare, Hristian, C. Toma – Drăguț, Macare, Bolat, O. Ursu – B. Ungureanu, R. Chelaru. Au mai jucat Măstăcan – S. Stan, Vicovanu, L. Pârvu, Năstăsia, Cositoru, Khalil, V. Stanciu.
Antrenor Adrian Mihalcea

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 11 Feb. 2015, 19:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă