Play-off-ul și play-out-ul rămân și din vară: Burleanu a anunțat propunerile FRF pentru sezonul viitor al Ligii a II-a și a III-a

Marius ANGHEL 07 Apr. 2014, 13:31 Special
Play-off-ul și play-out-ul rămân și din vară:** Burleanu a anunțat propunerile FRF pentru sezonul viitor al Ligii a II-a și a III-a

Într-o conferință de presă organizată în această dimineață la sediul Federației Române de Fotbal, președintele Răzvan Burleanu a anunțat propunerea sa pentru noile campionate ale Ligii a II-a și a III-a.

Președintele FRF a anunțat că a propus pentru sezonul următor al ligii secunde un campionat format din două serii de câte 12 echipe la finalul căruia se va merge din nou la play-off și play-out, însă, de această dată, se va intra cu toate punctele obținute până atunci, nu ca până acum, când se ia în considerare doar rezultatele dintre echipele calificate în acea etapă premergătoare promovării.

La Liga a III-a, a propus șase serii de câte 14 echipe, Burleanu a mai spus că peste două sezoane se vor face câte opt serii. Probabil că în acest format se va porni cu câte 12 echipe în fiecare serie.

Totodată, președintele FRF a anunțat că pentru atragerea publicului și interesului asupra ligilor inferioare, s-a decis ca, din sezonul viitor, meciurile din Liga a III-a să se dispute sâmbăta și nu vinerea.

CITEȘTE și: Nimic nou sub soare în cazul CS U Craiova: s-a cerut o opinie și de la UEFA

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 07 Apr. 2014, 13:31 Special
Pe aceeași temă