Ilie Balaci: „A fost plăcut să joc în tricoul Rapidului, dar mă așteptam să fie mai mulți suporteri”

Marius ANGHEL 26 Jun. 2014, 13:14 Special

Fostul internațional Ilie Balaci a declarat, miercuri, după sărbătoarea a 91 de ani de la înființarea clubului Rapid, că s-a simțit bine în tricoul formației giuleștene, dar a precizat că se aștepta să fie mai mulți suporteri în tribunele stadionului Giulești – Valentin Stănescu.

„A fost plăcut să joc în tricoul Rapidului. Nu mi s-a mai întâmplat să fiu invitat de o echipă pentru care nu am mai jucat. Mă așteptam să văd măcar jumătate din stadion plin, pentru că Rapid trece printr-o perioadă foarte grea și avea nevoie de suporteri. Dar le mulțumim celor care au fost. Pe teren, Rapidul și-a câștigat dreptul de a fi în Liga I, dar mai departe nu știu ce va fi. Gândiți-vă ce ar însemna să joace Rapidul în prima ligă și nu cum se întâmplă pe la Craiova, unde din 100-200 de suporteri, 20 sunt invitați”, a spus Balaci.

Fostul tehnician al Rapidului, Marian Rada, a făcut întindere, deoarece a jucat nepregătit: „A fost foarte greu pe teren, pentru că timp de un an de zile nu am făcut nimic. Mă duceam la ProRapid zilnic, dar nimeni nu apela la serviciile mele. Fiind nepregătit, am intrat pe teren și am făcut întindere”.

Rada a vorbit și despre incidentele care au avut loc în tribune înainte de începerea meciului: ”Acum se va analiza ce incidente au fost în tribune, nu că pe teren au fost atâtea glorii. Mă așteptam ca suporterii să umple stadionul, pentru că noi nu avem patron, nu avem bani, dar avem suporteri”.

Fundașul Nicolae Vasile a afirmat că se aștepta ca mai mulți suporteri să vină la această sărbătoare. „Altercațiile din tribune nu își aveau rostul în această zi specială. Să le fie rușine celor care au făcut asta. Mă așteptam să vină mai mulți suporteri care să vadă legendele Rapidului. Pentru că Rapidul este un mod de a fi, un mod de viață”, a sublinit Vasile.

FC Rapid a sărbătorit 91 de ani de la înființarea clubului printr-un meci între fostele glorii și echipa din 1995 a Petrolului Ploiești.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 4-4, iar printe fostele glorii ale Rapidului au jucat Rică Răducanu, Ion Manu, Vasile Caciureac, Marian Rada, Nicolae Manea, Ioan Goanță, Dănuț Lupu, Sergiu Bolohan sau Marius Măldărășanu.

Articol scris de Andrei Mazurchievici (Mediafax)
Foto: Bogdan Iordache

Marius ANGHEL 26 Jun. 2014, 13:14 Special
Pe aceeași temă