Ripensia reclamă un penalty neprimit în partida cu Metaloglobus. Pelici: „Una peste alta, cred că rezultatul este echitabil. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2019, 16:38 Campionat
Ripensia reclamă un penalty neprimit în partida cu Metaloglobus.** Pelici:

Metaloglobus și Ripensia au remizat astăzi, la București, scor 1-1, în etapa a 28-a a Ligii 2, după un meci în care gazdele au marcat prin Mihai Potecea (40), iar oaspeții prin Alexandru Popovici (75). La final, Alexandru Pelici a aprecizat că jocul a fost unul frumos. Totuși, antrenorul timișorenilor spune că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty.

Antrenorul Ripensiei a recunoscut că elevii săi nu au fost 100% conectați la importanța jocului. „A fost un meci frumos, cu două echipe bune. Îl felicit pe Gyuszi (n.r. – Laszlo Balint) pentru tot ceea ce a făcut la Metaloglobus! E o formație care joacă fotbal, cu jucători valoroși. Noi, astăzi, ne-am ridicat la nivelul importanței partidei și în multe momente am fost peste Metaloglobus. În prima repriză, adversarii puteau să ne taxeze pe greșilele făcute. De fapt, și golul lor a venit în urma unei faze fixe a noastră. Eram pe fază de atac, am făcut câteva greșeli în lanț, astfel că am primit un gol copilărește. Imediat după acea reușită, gazdele au mai avut o situație mare de a marca. Probabil că dacă ar fi înscris, partida s-ar fi încheiat în acel moment”, a declarat Pelici despre prima repriză.

Alexandru Pelici spune că echipa sa trebuia să primească un penalty pe final de joc. „Dar, a doua repriză ne-a aparținut în totalitate. Am avut golul, am avut situații bune de a mai marca și am avut și un penalty cât se poate de clar. Puteam chiar câștiga. Una peste alta, însă, dacă este să ținem cont de ambele reprize, cred că rezultatul este echitabil. Îmi felicit băieții pentru efort. Îi felicit și pentru că au jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe, ridicându-se la înălțimea așteptărilor. Bravo lor, să o țină tot așa”, a mai spus antrenorul Ripensiei.

Cu punctul câștigat la București, Ripensia face 36 de puncte și se menține la două lungimi chiar în fața Metaloglobusului. Timișorenii revin acasă, unde joi, de la ora 17:30, o întâlnesc în Ciarda Roșie pe Chindia Târgoviște.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI / Mediafax foto
 

Marius ANGHEL 06 Apr. 2019, 16:38 Campionat
Pe aceeași temă