Marius Stan a renunțat la proiectul UTA. „Asta i-am transmis primarului Falcă”. Omul de afaceri favorit să preia „Bătrâna Doamnă”

Marius ANGHEL 14 Jun. 2018, 19:43 Campionat

Cele două săptămâni de tatonăre între clubul UTA și Marius Stan s-au finalizat cu… fum negru, scrie Sport Arad. Fostul campion al României cu Oțelul Galați și-a oferit disponibilitatea să ajute managerial și financiar gruparea emblemă a orașului Arad, iar lucrurile păreau că decurg în direcția bună. Astăzi a apărut însă o fractură, iar cele două părți au încheiat discuțiile fără să bată palma. UTA rămâne astfel într-o stare de incertitudine.

Marius Stan va lua, în această seară, avionul de la Timișoara cu direcția București , iar la despărțirea de UTA a fost extrem de diplomat. „Îi mulțumesc domnului primar Falcă pentru că a arătat deschidere vizavi de mine și proiectul meu, și i-am transmis și dânsului să-i prețuiască pe oamenii de la clubul UTA, în special pe domnul Meszar. E un profesionist desăvârșit, care pune și mult suflet și împreună cu care aș fi fost în proporție de 99% sigur că am fi realizat proiectul despre care am discutat în ultimele săptămâni. Rămân un suporter al UTA-ei pentru sezonul ce vine, pe care i-l doresc încununat cu mult dorita promovare. Telefonul  meu rămâne deschis pentru toți cei cu care am colaborat în ultimele zile la UTA și cine știe ce se mai poate întâmpla pe viitor”, a spus, pentru Sport Arad, cel care a fost la un pas să devină managerul clubului UTA.

Ruptura s-a produs după ce primarul Aradului, Gheorghe Falcă, și-a schimbat preferința în privința „finanțatorului clubul meu”. Potrivit sursei citate mai sus, Marius Țucudean (foto jos), avându-l pregătit pentru funcția executivă pe Cristian Bobar, acum la CFR Cluj 2, dorește putere deplină atât la UTA, cât și la sora mai mică, Atletico Arad. Tatăl lui George Țucudean nu este o noutate pentru UTA, acesta finanțând clubul fanion al Aradului în mai multe rânduri.

Marius ANGHEL 14 Jun. 2018, 19:43 Campionat
Pe aceeași temă