Juniorii Oțelului au rezistat mai bine de o repriză fără gol cu SC Bacău. În a doua repriză au fost „vrăjiți”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 27 Feb. 2016, 18:10 Campionat

În primul meci de la reluarea Ligii a 2-a, Sport Club Bacău a reușit să câștige partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Oțelul Galați la scor de neprezentare, 3-0. Din cauza problemelor financiare, echipa fostei campioane a României din 2011 a fost alcătuită doar din juniori, cu excepția căpitanului Robert Ciurea (20 de ani). Lipsa de experiență și de maturitate și-a spus cuvântul, oaspeții nereușind să-și creeze nici măcar o ocazie de gol.

Băcăuanii au început meciul cu Oțelul în forță, Belecciu trimițând mingea direct în bară cu o lovitură de cap din 8 metri, după centrarea lui Gheorghiu (min. 4). În minutul 36, Nemțanu l-a găsit singur în careu pe Vraciu, însă acesta a șutat în brațele portarului de la marginea careului mic. Ultima ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Adăscăliței, care a expediat un șut puternic de la 25 de metri, puțin peste poartă, în minutul 45+1.

Imediat după pauză, Bacăul a reușit să înscrie: Gheorghiu a centrat de pe partea stângă până la Corban, care a recentrat în careul mic, de unde Vraciu (54) a înscris printre picioarele portarului. Trei minute mai târziu, gazdele au primit o lovitură de la 11 metri după un henț în careu al lui Iorgus, Vraciu transformând cu siguranță pentru 2-0. În minutul 90+1, același Vraciu a reușit hattrickul, înscriind cu capul la colțul scurt, după o centrare primită de la Giurgiu.

În această partida nu s-a pus niciodata problema învingătoarei, dar, totodată, merită felicitată echipa oaspete pentru combativitate și sacrificiile făcute. SC Bacău și-a trecut în cont trei puncte meritate, la capătul unui joc dominat în totalitate de aceștia.

SC BACĂ‚U        3
OȚELUL GALAȚI    0

Vraciu ”54, ”57 – pen., ”90+1

Bg. Miron (cpt.) – Mihălăchioae, Belecciu, I. Ursu, Al. Giurgiu – Corban, Dumitriu (Țuțu ”78), Rz. Adăscăliței, Gheorghiu (Drugă ”73) – Vraciu, Nemțanu (Grumezescu ”46)
Rezerve neutilizate: Ureche – Masella, Sahru, T. Ignea
Antrenor: Cristian Popovici

Șt. Bordieanu – R. Oprea, C. Maftei, Iorguș (Anghele ”70), Ciurea (cpt.) – I. Chiriac, A. Istrate, M. Blănaru, Fl. Toma (Cristof ”80) – Sefer (A. Bordieanu ”87), Perju
Rezerve neutilizate: Vădeanu – Mănău, Pepiță, Lepădatu
Antrenor: Sorin Haraga

Stadion: Letea (Bacău); Spectatori: 10; Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici 3; Asistenți: Cosmin Vătămanu 3 și Alexandru Midvichi 3 (toți din București); Jucătorul meciului: Cătalin Vraciu 4.

Articol scris de Horia ALEXOAE
Foto: SC Bacău

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 27 Feb. 2016, 18:10 Campionat
Pe aceeași temă