EXCLUSIV | Victor Angelescu are informații când va fi gata noul stadion Giulești: „O să jucăm pe acel stadion în Liga 1.” Motivul pentru care Rapid se mută la Voluntari

Marius ANGHEL 10 Feb. 2020, 13:09 Campionat

Însă din perioada în care echipa era în cantonament în Turcia, Daniel Pancu a anunțat că Rapid va juca primul meci oficial din 2020 pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, nu în Regie, la București, acolo unde și-a desfășurat partidele de pe teren propriu în prima parte a sezonului. Antrenorul a motivat că vrea acest lucru pentru ca echipa să nu aibă problema gazonului cel puțin în primele două jocuri din partea a doua a sezonului, pentru ca Rapid să câștige și să înceapă cu dreptul cursa de depășire a actualului lider, UTA. Clasarea pe locul 1 în Liga 2 la finalul acestui sezon este obiectivul pe care și-l dorește Pancu.

„Eu am transmis clar că vreau un gazon bun, cel puțin pentru primele două meciuri din returul ăsta, cât a mai rămas din el. Eu le-am spus variantele, iar oficialii s-au ocupat, au luat legătura. Cei de la Voluntari, unde gazonul este extraordinar, au rezolvat problema și, cu siguranță, primul joc o să îl jucăm acolo, cu Turris”, a declarat Daniel Pancu pentru ProSport LIVE.

În primele două meciuri pe teren propriu din 2020, Rapid le întâlnește pe Turris Oltul și CSM Reșița.

Victor Angelescu a auzit că noul stadion din Giulești va fi gata în toamna anului 2020: „O să jucăm pe acel stadion în Liga 1”

Prezent și el, luni, la ProSport LIVE, principal acționar al clubului Rapid, Victor Angelescu, a spus când crede că echipa va juca pe noul stadion Giulești, aflat în acest moment în stadiul de construcție. Acesta speră ca arena să fie finalizată în toamna acestui an, când crede că formația alb-vișinie va evolua în  Liga 1.

„Acum înțeleg că, oficial, în toamnă, stadionul din Giulești va fi gata, dar acum așteptăm să vedem și noi. Nu pot să spun eu exact. Și noi ținem legătura cu cei de la CNI. Eu cred că o să jucăm pe acel stadion în Liga 1, după prima parte a campionatului. Promovăm, da. Așa sper. Dacă nu, asta e o problemă. Dar sunt foarte optimist. Eu cred că o să promovăm, dar, acum, fotbalul… Na, nu jucăm singuri pe teren, sunt multe echipe. Deci, noi vrem, sperăm, credem că putem, suntem încrezători și o să vedem ce o să iasă. Dar, oricum ar fi, vom juca pe noul stadion în partea a doua a noului campionat. Noi sperăm ca la Liga 1. Atunci va fi gata și vom vedea, sperăm să fie un nou început pentru toată lumea”, a spus Victor Angelescu la ProSport LIVE.

Noul stadion Giulești ar trebui să aibă puțin peste 14.000 de locuri, iar forma arenei nu-i satisface pe suporterii Rapidului.

Foto: Alexandra PANDREA

Marius ANGHEL 10 Feb. 2020, 13:09 Campionat
Pe aceeași temă