Continuă agonia și la Pandurii. Tribunalul Gorj a iertat încă o dată echipa gorjeană de faliment

Marius ANGHEL 17 Jan. 2018, 16:03 Campionat
Continuă agonia și la Pandurii.** Tribunalul Gorj a iertat încă o dată echipa gorjeană de faliment

La fel ca în cazul ASA Târgu Mureș, și Pandurii Târgu Jiu a scăpat, pentru moment, de faliment. Astăzi, 17 ianuarie, Tribunalul Gorj a dictat o nouă amânare de două luni în procesul privind cererea de intrare în faliment a clubului din Liga 2. Chiar dacă nu are un buget pentru a-și continua activitate în campionat, Pandurii va urma în continuare pașii procedurii de insolvență.

„Am avut astăzi termen. Au fost depuse documente care atestă că falimentul poate fi evitat. S-a dat termen la jumătatea lunii martie. Este o veste foarte bună, pentru că până atunci se judecă procesul nostru cu acționarii”, a spus, pentru pandurul.ro, Marin Condescu, președintele Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia (USMO), principalul creditor al clubului Pandurii.

Administratorul special al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Golea, a dat în judecată acționarii clubului gorjean (Consiliul Județean Gorj, Primăria Târgu Jiu, Complexul Energetic Oltenia (CEO), Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia (USMO) și Artego), deoarece nu și-au respectat promisiunile de finanțare făcute. Adunate, sume totalizează patru milioane de euro, bani cu care echipa ar ieși din insolvență.

În campionat, Pandurii a înregistrat 18 puncte în cele 21 de etape desfășurate până acum, fiind pe locul 19 din 20. Echipa pregătită de Adrian Bogoi și-a reluat antrenamentele de luni.

Marius ANGHEL 17 Jan. 2018, 16:03 Campionat
Pe aceeași temă