EXCLUSIV! Costel Enache e noul antrenor al echipei CSMS Iași!

EXCLUSIV! Costel Enache** e noul antrenor al echipei CSMS Iași!
UPDATE Președintele Comitetului Executiv al CSMS Iași, Leonida Antohi, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că noul tehnician al grupării din dealul Copoului este Costel Enache.
 
„Nu ne-a fost ușor să numim și să negociem cu noul antrenor al echipei. Candidați pentru postul de antrenor au fost Costel Enache și Ion Viorel. În alegerea noului tehnician am ținut cont de trei aspecte. Primul a fost ca noul antrenor să arate preocupare pentru crearea unei echipe care să reprezinte spiritul fotbalului ieșean. Cel de-al doilea aspect a ținut de consultarea antrenorilor de la Centrul nostru de Copii și Juniori. Nouă dintre cei 11 antrenori l-au nominalizat pe noul antrenor. Al treilea aspect de care am ținut cont a fost părerea suporterilor noștri, care și ei au optat tot pentru cel care va fi noul nostru tehnician. În final, am decis ca noul antrenor al echipei noastre să fie Costel Enache. El va semna un contract pentru o perioadă de trei ani. Vrem să-i mulțumim și lui Ion Viorel pentru că a venit să discute cu noi și și-a prezentat proiectul său”, a spus Leonida Antohi.
 
Oficialul formației ieșene a mai precizat că noul antrenor va veni la Iași duminică pentru a pune la punct ultimele amănunte: „Costel Enache va veni la Iași duminică. El a alcătuit deja o listă de jucători și înpreună cu președintele Florin Prunea se va ocupa de aducerea acestora. Costel Enache a demonstrat la Ceahlăul că poate conduce o echipă de Liga I, este moldovean de-al nostru și credem că va face treabă bună în Copou”.
 

 

 

CSMS Iași și-a ales noul antrenor pentru viitorul sezon al Ligii a II-a. După ce Florin Prunea anunțase în urmă cu două zile că are de ales între Costel Enache și Viorel Ion, astăzi, conducătorul echipei ieșene a făcut importanta numire. Costel Enache, fostul antrenor la Ceahlăului, va prelua CSMS.

Costel Enache va fi prezentat oficial într-o conferință ce va începe astăzi la ora 17:00.

Liga2.ro anunțase în urmă cu două zile că Enache are prima șansă să devină antrenorul lui CSMS. Fostul tehnician al Ceahlăului declarase că are încredere în proiectul pe care l-a înaintat conducerii din Copou și spera că va sta pe banca ieșenilor în sezonul viitor.

Iată ce afirma Enache: „Am venit la Iași pentru a discuta cu primarul Gheorghe Nichita și cu ceilalți oficiali ai echipei. Mi s-a cerut un plan, l-am întocmit, iar acum domnii din conducere vor analiza și vor lua o decizie. Mi-a plăcut cum s-a pus problema la Iași, nu se iau decizii în pripă și acesta e un lucru bun”, a declarat Costel Enache, care nu este deranjat de faptul că oficialii CSMS au mai chemat la discuții și alți antrenori. „Este normal să fie concurență. Iașiul e un club de tradiție, care face cu ochiul multor antrenori, oricine își dorește să antreneze în Copou. Eu sunt încrezător în proiectul pe care l-am întocmit și indiferent de decizia pe care o va lua conducerea din Copou, faptul că am fost dorit la Iași este o bilă albă în cariera mea, este o onoare. Nu mă deranjează că mai sunt pe listă și alți antrenori. Eu vin din fotbal și pe teren mi-am câștigat locul de titular prin muncă, prin concurență. Este o dispută loială, nu se duelează doi oameni, ci două proiecte, două viziuni. Conducerea Iașiului va analiza și va alege cea mai bună soluție pentru club”, a mai spus Costel Enache.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă