Albert Stahl va juca în Liga 1. Mijlocașul arădean a semnat cu Astra. Banii pe care îi primește UTA

Transferul lui Albert Stahl (20 de ani) la Astra a devenit oficial astăzi, astfel că UTA ajunge la două transferuri în Liga 1 în această vară, după ce pe Cristian Costin (21 de ani) l-a cedat la FC Voluntari, iar mijlocaș a și fost integralist pentru ilfoveni în remiza cu Sepsi OSK (scor 1-1).

Stahl a semnat un contract valabil de patru ani cu clubul care își dispută meciurile la Giurgiu, iar suma pe care UTA o primește acum este de 30 de mii de euro, plus 20 la sută dintr-un viitor transfer, potrivit Sport Arad. Ca și în cazul lui Dennis Man și Adrian Petre, banii încasați pe Stahl vor fi împărțiți în mod egal de UTA și Atletico Arad.

„Astra Giurgiu l-a cumpărat pe Albert Stahl de la UTA Arad și și-a asigurat serviciile unuia din cei mai talentați tineri din fotbalul românesc. Patru ani de contract în care Albert va demonstra că investiția a fost una de succes. Felicitări și mult noroc!”, a anunțat mutarea agentul Cătălin Sărmășan, cel care e impresarul lui Stahl și care anul trecut și în luna ianuarie a acestui an îl ducea pe jucător în Germania, să dea probe la echipa under 23 a clubului Borussia Dortmund. Nemții nu au făcut însă nicio ofertă pentru a-l achiziționa.

Albert Tivadar Stahl a debutat pe scena eșalonului secund în sezonul 2016-2017, bifând, de atunci, pentru UTA 51 de partide, în care a marcat două goluri și a dat tot atâtea „assisturi”. În sezonul recent încheiat al Ligii a 2-a, mijlocașul ofensiv de 20 de ani a bifat 721 de minute, totalizate în 16 meciuri, fără să înscrie vreun gol.

Pe aceeași temă