SCM Pitești, premiată de FRF pentru promovarea în Liga 2. Nicolae Dică și jucătorii săi au primit cupa și medaliile de campioni ai Seriei a 3-a | VIDEO

Marius ANGHEL 08 May. 2017, 13:12 Stiri

SCM Pitești a sărbătorit în weekend, sub ochii șe­fului FRF, promovarea în liga secundă. Piteștenii s-au impus cu 3-0 în confruntarea de sâmbătă seară, de pe pro­priul teren, cu CS U Craiova II, iar la finalul parti­dei, jucătorii antrenați de Nicolae Dică și-au primit medaliile și trofeul din partea preșe­dintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Acțiunea FRF a venit însă destul de târziu, la patru etape distanță după ce SCM Pitești a obținut promovarea matematică și cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Încă din primele minute ale partidei, alb-violeții au pus stăpânire pe joc, iar ocaziile de gol nu au întârziat să apară. Cele mai mari oportunități de a deschide scorul le-au avut Grecu, care singur cu portarul a tras în acesta, și Năstăsie, care l-a pus la grea încercare pe Nedeianu, goalkeeperul oltenilor, reușind să respingă de la rădăcina barei un șut de la 25 de metri.

După revenirea de la cabine, argeșenii și-a trecut în cont o altă mare ocazie de gol, dar și de această dată Grecu, singur cu portarul, a reușit performanța de a trage pe lângă poartă! Năstăsie a deschis scorul în minutul 51, în urma unei centrări de pe stânga, iar Hodea a majorat diferența pe tabelă după ce a trimis în propria poartă o centrare în careu a lui Anghelina. Albu a închis tabela după ce a transformat o lovitură de pedeapsă scoasă de Robert Grecu.

În urma acestui re­zul­tat, SCM Pitești s-a distanțat la 27 de puncte de ocupanta locului secund al seriei, Flacăra Moreni, cu patru etape înainte de fi­nalul sezonului.

Jucătorii, stafful echipei, primarul și viceprimarul Piteștiului, premiați de Burleanu

La finalul meciului cu CS U Craiova II, jucătorii de la SCM Pitești au declanșat fiesta. Fotbaliștii pregătiți de antrenorul Nicolae Dică și-au primit medaliile de campioni și trofeul din partea președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. La eveniment au fost prezenți primarul Cornel Ionică și viceprimarul Laurențiu Zidaru, care au fost premiați de șeful FRF, Răzvan Burleanu.

Jucătorii, staff-ul tehnic și conducerea clubului au mulțumit primăriei Pitești și Consiliului Local Pitești pentru susținerea financiară acordată. Cu ajutorul și cu sprijinul autorităților locale, visul promovării în liga secundă a devenit realitate.

Fotbaliștii piteșteni au fost primii laureați ai unui proiect în premieră al Federației Române de Fotbal, prin care câștigătoarea fiecărei serii de Liga 3, precum și câștigătoarea Ligii a 2-a vor fi sărbătorite în fața propriilor suporteri pentru performanța obținută.

SCM PITEȘTI – CS U CRAIOVA II    3-0
Ionuț Năstasie 51′, Paul Hodea 70′ – autogol, Marius Albu 76′ – pen.

Dumitrescu – Șandru, Cotigă (Deaconescu 72′), Panait, Șerbănică – Anghelina, Szecui (Albu 56′), David, Grecu – Năstăsie (Ct. Barbu 78′), Stoica (Oancea 69′)
Antrenor: Nicolae Dică

Nedeianu (Popescu 85′) – Borta, Ion, Hodea, Trocan (Ionescu 73′) – Buzan, Enache, Constantin, Tătulea (Burlacu 46′) – Frăsineanu, Gunie
Antrenor: Corneliu Papură
Eliminat: Frăsineanu 80′

Stadion: „Nicolae Dobrin” (Pitești). Spectatori: 1.000; Arbitru: Vasile Buzea; Asistenți: Silviu Goicea și Mihaela Țepușă (toți din București).

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)
Foto: facebook SCM Pitești și FRF
Video: FRF TV

Marius ANGHEL 08 May. 2017, 13:12 Stiri
Pe aceeași temă