Pendiuc: „Dorința mea cea mai mare este de a prelua palmaresul și tot ce a avut FC Argeș bun”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 21:13 Stiri
Pendiuc:**

FC Argeș a dispărut de pe harta fotbalului românesc, însă primarul Tudor Pendiuc dă asigurări că în cel mai scurt timp autoritățile locale vor prelua palmaresul fostei echipe fanion a județului Argeș.

„Este dorința mea cea mai mare pentru a prelua palmaresul și tot ce a avut FC Argeș bun, pentru că FC Argeș a fost desființată de condițiile economice și de Federația Română de Fotbal, în niciun caz de autoritățile locale. După cum vedeți, Craiova are două echipe în liga a II-a deși a avut una când s-a desființat, iar noi avem o echipă în liga a III-a și nu ni s-a permis să luăm locul din liga a II-a. Dorim să luăm palmaresul, vrem ca această echipă (nr. SCM Argeșul) să poarte numele pentru că această echipă este noul FC Argeș. Sunt doar câteva chestiuni juridice pe care sigur le vom rezolva. Obiectivul echipei este jocul frumos, atragerea suporterilor la stadion și promovarea în liga a II-a”, a declarat primarul Tudor Pendiuc.

Edilul orașului a ținut să felicite jucătorii formației SCM Argeșul Pitești pentru startul bun de campionat, echipa reușind să obțină 6 puncte din cele două partide disputate. Pendiuc a atras însă atenția că drumul până la promovare este unul lung, iar jucătorii trebuie să rămână concentrați. „Nu mă entuziasmez după două victorii pentru că drumul este lung, la fel trebuie să gândească și jucătorii. Îmi doresc ca și în următoarele meciuri să joace un fotbal bun cum au jucat în a doua repriză cu FC Păpăuți. Majoritatea dintre ei sunt tineri dar eu cred că în cele din urmă totul va fi bine și vom reuși să promovăm”, a încheiat Tudor Pendiuc.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 11 Sep. 2013, 21:13 Stiri
Pe aceeași temă