O nouă penalizare pentru clubul de Liga 3 din Jimbolia. În acest ritm va ajunge la excluderea din campionat

Marius ANGHEL 22 Dec. 2017, 13:01 Stiri
O nouă penalizare pentru clubul de Liga 3 din Jimbolia.** În acest ritm va ajunge la excluderea din campionat

Cea mai depunctată echipă în acest sezon din primele trei ligi ale fotbalului românesc a fost penalizată cu încă patru puncte în cadrul ședinței din această săptămână a Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal. Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a ajuns la -15 puncte în clasamentul Seriei a 4-a a Ligii 3 după ce în total i s-au scăzut 16 puncte din cauza litigiilor cu foștii antrenori Cosmin Stan și Mihăiță Hromei. În acest ritm, clubul timișean preluat de Marcel Băban și mutat la Jimbolia va ajunge la excluderea din campionat dacă nu își va stinge datoriile.

Nuova Mama Mia a înregistrat în 14 meciuri în acest sezon al Ligii 3 13 înfrângeri și doar un egal. Cu un golaveraj dezastruos, 3 goluri marcate și 58 primite, și ajunsă acum la -15 în clasament, echipa timișeană e cea mai slab clasată din toate cele cinci seriile.

Vezi cum arată noul CLASAMENT al Seriei a IV-a

„Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancționarea CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 01.12.2017 – 15.12.2017.

Comisia a acordat termen în data de 17.01.2018, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de creditorul Stan Cosmin Vasile pentru a evita în continuare depunctarea”, sună verdictul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF în cazul litigiului clubului Nuova Mama Mia Becicherecu Mic cu fostul antrenor Cosmin Stan. Unul asemănător este dictat și în cazul fostului antrenorului secund Mihăiță Hromei.

Marius ANGHEL 22 Dec. 2017, 13:01 Stiri
Pe aceeași temă