EXCLUSIV | Alexandru Pelici și-a găsit o nouă echipă după ce s-a despărțit de CS Mioveni. Va antrena în Liga 2

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 May. 2017, 13:01 Stiri
EXCLUSIV | Alexandru Pelici și-a găsit o nouă echipă** după ce s-a despărțit de CS Mioveni. Va antrena în Liga 2

Liber de contract după ce s-a despărțit în urmă cu două săptămâni de CS Mioveni, antrenorul Alexandru Pelici (43 de ani) și-a găsit o nouă echipă unde să antreneze, iar din noul sezon va activa din nou în campionatul Ligii 2. Timișoreanul a ajuns la un acord cu FC Hermannstadt, echipă deja promovată matematic în eșalonul secund din Seria a 5-a a Ligii 3. Liga2.ro a anunțat această mutare încă de când Pelici a fost demis de la CS Mioveni.

Pelici a mai discutat cu oficialii clubului sibian și în iarnă, pe când era la CS Mioveni, i-a refuzat atunci, însă acum și-a dat acordul să preia FC Hermannstadt începând din vară.

Echipa sibiană a fost condusă în returul campionatului actual de antrenorul Eugen Beza și directorul tehnic Jean Gavrilă. Cum Beza are dezavantajul că deține doar licența UEFA B, oficialii clubului sibian au fost nevoiți să caute pentru eșalonul secund un tehnician care corespunde cerințelor FRF.

Posesor al licenței UEFA PRO, Alexandru Pelici nu va fi la prima experiență la Sibiu, acesta antrenând în perioadele august 2010 – iunie 2012 și septembrie 2012 – octombrie 2012 pe Voința Sibiu, echipă pe care a a promovat-o și a pregătit-o în Liga 1.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 May. 2017, 13:01 Stiri
Pe aceeași temă