Prea mici pentru Pandurii! Vișina Nouă a luat cinci la Târgu Jiu

21 Sep. 2011, 19:32 Liga 3

Pandurii Tg. Jiu au trecut la pas, scor 5-0, de divizionara a treia Vișina Nouă, la capătul unui meci fără istoric, și s-au calificat în optimile Cupei României.

Încă de la tragerea la sorți, Pandurii știau că vor avea o misiune facilă în șaisprezecimile Cupei României. Divizionara a treia Vișina Nouă nu a fost capabilă să-i oprească pe gorjenii, deși Petre Grigroaș, în tribună la acest meci, a aliminat o formulă de start cu mai multe rezerve. Gorjenii au tranșat calificarea încă din primul sfert de oră, când conduceau deja cu 2-0. Stromajer (7) a deschis balul, după o gafă de proporții a defensivei oaspete, iar Batin a dublat avantajul opt minute mai târziu.

Premieră pentru Grigoraș jr.

Meciul era deja jucat, dar gorjenii au continuat să preseze în repriza a doua și au mai marcat de încă trei ori și asta fără să se întrebuințeze prea tare. Vranjes a scos și a transformat un penalty, iar Alexandru Grigoraș, fiul tehnicianului Pandurilor a marcat și el primul său gol oficial pentru gorjeni. Batin a reușit dubla în prelungiri și a înschis meciul.

Pandurii Târgu Jiu – Vișina Nouă 5-0 (2-0)
Stromajer (7), Batin (15, 90), Vranjes (50), Al. Grigoraș (75)

Mingote – Pleașcă, Rusu, Chiricheș (cpt.)(’61 Rada), A. Vlad – Maxim, Nistor (’53 Al. Grigoraș), C. Cristea – Vranjes, Batin, Stromajer (’53 Brata)
Antrenor: Petre Grigoraș

Stancu – Dinu, David (’46 Butoi), M. Radu (cpt.), Mihalache – Glișcă, F. Bogdan (’61 Militaru), Dumbravă, Aria – Turcin, Priescu (’61 Matei)
Antrenor: Marius Stoica

Articol scris de Adrian IOSUB
Foto: Florin CEAUȘU

21 Sep. 2011, 19:32 Liga 3
Pe aceeași temă