Craiova lui Mititelu dă încă o lovitură contracandidatelor la promovare. Un atacant crescut de Oțelul și care tocmai s-a despărțit de SR Brașov a semnat cu oltenii

Atacantul Alexandru Avram (27 de ani) și-a găsit rapid echipă după despărțirea de ACS SR Brașov și va juca în retur la o echipă cu pretenții la promovare.

Cel poreclit „ursul” a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani, cu U Craiova 1948 SA, echipă patronată de Adrian Mititelu! Dorit și de Turris Oltul Turnu Măgurele și SCM Gloria Buzău, Avram a acceptat oferta lui Mititelu.

Alexandru Avram a fost al doilea golgheter al stegarilor în turul campionatului cu cinci goluri marcate, unul reușit chiar în meciul cu oltenii.

„Am avut mai multe oferte, dar cea mai bună a fost de la Craiova. Dacă la Brașov nu s-a putut, sper să ajung în Liga a 2-a cu U Craiova”, a spus Avram pentru Monitorul Expres.

În cariera sa, Alexandru Avram a jucat până acum pentru Oțelul, Petrolul, Delta Tulcea, Dunărea Galați, FC Brașov, AFC Hărman, Dunărea Călărași și SR Brașov.

„Mă bucur că am putut juca la această echipă. Cred că am fi avut șanse la promovare dacă aveam o conducere stabilă. Nu știu ce se va întâmpla, dar, cu siguranță, va fi foarte greu în retur. Am nevoie de câteva zile de vacanță, vreau să mă liniștesc, apoi voi decide unde voi merge. Am oferte, astfel că am de unde să aleg”, a declarat Avram după despărțirea de SR Brașov.

U Craiova 1948 SA e al al treilea transfer în ultima perioadă, după ce i-a mai adus și pe mijlocașul Claudiu Codoban (30 de ani), ultima dată la Luceafărul Oradea, și pe atacantul Robert Răducanu (22 de ani), ultima dată la Viitorul.

La finalul turului, U Craiova SA ocupă locul 3 în Seria 3 a Ligii 3 după 15 etape, cu 30 de puncte. Lider este Turris Oltul Turnu Măgurele, cu 34 de puncte, urmată de Flacăra Horezu, cu 32 de puncte.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă