Napoli a mai primit un transfer pentru promovare. Un atacant cu meciuri în Liga 1 a semnat cu Craiova lui Mititelu

Napoli a mai primit un transfer pentru promovare.** Un atacant cu meciuri în Liga 1 a semnat cu Craiova lui Mititelu

U Craiova 1948 SA a reușit un nou transfer important pentru o echipă aflată în Liga a 3-a: aducerea atacantului Robert Răducanu (22 de ani). Vârful a semnat pe trei ani și jumătate cu gruparea condusă de Adrian Mititelu, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Crescut de Concordia Chiajna, Robert Răducanu are la activ aproape 40 de meciuri în Liga 1. La începutul acestui an a semnat cu FC Viitorul, dar o accidentare la genunchi la ținut ceva timp în afara terenului. Apt din nou pentru meciurile oficiale, Răducanu a acceptat să semneze cu formația din Liga a 3-a, la care însă mai evoluează nume importante precum Florin Costea, Constantin Grecu sau Ovidiu Dănănae. Răducanu a debutat în Liga 1 la doar 18 ani.

Săptămâna trecută, echipa unde antrenor e Nicolo Napoli a mai adus un jucător dintr-o ligă superioră, pe mijlocașul Claudiu Codoban (30 de ani), care de curând se despărțise de Luceafărul Oradea.

După 14 etape, U Craiova 1948 SA ocupă locul al treilea în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 27 de puncte. Primul loc este împărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele și Flacăra Horezu, ambele cu câte 31 de puncte. Vezi aici clasamentul complet.

Pe aceeași temă