Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Ionuț Popa, internat marți seară după ce a suferit un stop cardio-respirator

Marius ANGHEL 11 Jun. 2020, 10:34 Diverse
Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Ionuț Popa, internat marți seară după ce a suferit un stop cardio-respirator

Ionuț Popa (67 de ani) continuă să fie într-o stare de sănătate gravă, în comă, internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalul Județean Arad, acolo unde a fost adus marți seară, după ce a suferit un stop cardio-respirator și a avut nevoie de manevre de resuscitare.

Ultima dată antrenor al echipei UTA, Ionuț Popa a fost transportat de urgență la secția UPU a Spitalului Județean Arad, în urma unui stop cardio-respirator suferit, a fost resuscitat, iar apoi a fost transferat pe secția ATI.

Ionuț Popa e în comă, după ce a suferit un stop cardio-respirator

Reprezentaţi ai Spitalului Judeţean Arad au declarat miercuri, pentru Mediafax, că starea de sănătate a antrenorului este gravă, fiind, în continuare, în comă, intubat şi ventilat mecanic. ”Este sub supraveghere medicală”, au spus sursele citate.

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. De atunci și până acum a consultat mai mulți medici din orașe ale României sau chiar din Austria, însă starea de rău a persistat.

„Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar… (Oftează) Of, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă. Departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”, spunea Ionuț Popa, într-un interviu acordat pentru ProSport, la 10 ianuarie 2020.

  • Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.
  • În cariera sa de antrenor, Ionuț Popa le-a condus pe UTA, FC Bihor Oradea, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara.
  • La data de 17 aprilie 2020, Ionuț Popa a împlinit 67 de ani.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/mircea-rednic-alaturi-de-ionut-popa-cum-a-trecut-prin-atatea-sper-sa-treaca-si-peste-asta-sa-ne-rugam-pentru-el-ce-mesaje-i-a-trimis-popica-19040208

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-mari-pentru-ionut-popa-antrenorul-a-suferit-un-stop-cardiorespirator-si-a-fost-resuscitat-este-in-stare-grava-e-in-coma-19135244

Marius ANGHEL 11 Jun. 2020, 10:34 Diverse
Pe aceeași temă