Liga2.ro și Astra Sport Bets, parteneri ai FRF

13 Mar. 2009, 17:21 Special

În cadrul conferinței de presă de astăzi de la sediul Federației Române de Fotbal, a fost anunțat oficial primul sponsor al eșalonului secund. Astfel, Astra Sport Bets a devenit unicul partener al  Ligii a II-a, iar ProSport, prin intermediul site-ului www.liga2.ro, partener media.

 

Prezenți la conferință au fost directorul general al FRF, Ionuț Lupescu, Daniel Smeadă, PR Manager Astra Sport Bets, Dan Filoti, redactor-șef ProSport și Mihai Andrieș , redactorul coordonator al site-ului www.liga2.ro.

 

„Încercăm de aproximativ doi ani de zile să creștem această competiție și pe fondul acestei crize am reușit să branduim și numele ligii a doua. Începând cu acest retur, Astra Sport Bets va avea dreptul să folosească numele ligii a doua. Este un pas important pentru cluburile noastre.  Sunt multe probleme în ligile inferioare și încercăm de fiecare dată  să găsim o soluție  de finanțare pentru ele.  Toți banii din parteneriatul cu Sport.ro si Astra Sport Bets vor reveni în totalitate cluburilor din liga a doua și a treia. Prin această colaborare, scopul Federației este să crească nivelul competiției și al tinerelor valori. Pentru Liga a doua e un pas înainte, un început bun în a promova noi fotbaliști către primul eșalon. Credem că este o combinatie care va atrage mai multi parteneri pentru divizia secundă”, a declarat Ionuț Lupescu.

 

VIDEO / Dan Filoti, redactorul șef al Prosport, despre parteneriatul media cu FRF

 

VIDEO / Ionuț Lupescu, despre parteneriatul Liga2.ro – FRF – Astra Sport Bets

 

 

 

VIDEO / Daniel Smeadă, PR Manager al Astra Sport Bets, despre parteneriatul cu FRF


COMENTEAZĂ‚ PE BLOGUL LUI FLORIN ALBOIU

 

„Acest parteneriat se înscrie în politica cotidianului  ProSport, de sprijinire a fotbalului mic. Site-ul www.liga2.ro e ideea noastră pentru a demonstra că merită susținere din partea presei. Cred că această competiție va crește foarte mult o dată cu semnarea unor astfel de  parteneriate”, a adăugat Dan Filoti, redactorul-șef ProSport.

 

„Împreună cu ProSport, site-ul nostru susține liga a doua. Pentru noi sunt 34 de echipe care, în egală măsura, merită să fie în lumina reflectoarelor. Vrem ca prin intermediul site-ului să aducem în față toate tinerele talente și să fie prezentată o imagine cât mai completă a ceea ce se întâmplă în fotbalul mic care până acum nu a avut ocazii prea multe de a ieși în față”,  a conchis Mihai Andrieș, redactorul coordonator al site-ului www.liga2.ro

13 Mar. 2009, 17:21 Special
Pe aceeași temă