Bine ai revenit,Toni!

Vlad MĂCICĂȘAN 23 Sep. 2008, 09:15 Special
Bine ai revenit,Toni!

Fostul internațional a câștigat meciul cu moartea și va urma un program de recuperare la București După o lună de lacrimi și suferință, apropiații lui Doboș au avut ieri parte și de zâmbete presărate cu multă speranță. Fostul fundaș de „fier” al naționalei a părăsit Spitalul de Neurochirurgie din Cluj, iar starea sa se îmbunătățește, după spusele apropiaților.

Zarvă mare ieri-dimineață în curtea spitalului care l-a găzduit pe Toni Doboș în ultimele zile. Unul dintre cei mai importanți pacienți ai doctorului Ștefan Florian a părăsit spitalul, după ce în orele de după operația pe creier suferită șansele de supraviețuire erau undeva pe la zece la sută. Zâmbitor, ca de fiecare dată. Așa a încercat să fie Toni Doboș la ieșirea din clinica clujeană. Un miracol pentru cei ce au vegheat la căpătâiul lui Doboș în clipele de maximă agonie ale acestuia și totuși doar un alt caz rezolvat pentru colectivul medical de la Spitalul de Neurochirurgie. „Este recuperat aproape în totalitate. O să mai lucrăm puțin pe partea de memorie. A mers pe un teren minat și a avut o șansă teribilă să evite toate greutățile.

Este foarte fericit că va merge acasă”, a declarat soția lui Toni, Georgiana Doboș. Fostul internațional a depășit starea critică. Este în afara oricărui pericol, dar urmează o muncă extenuantă pentru Doboș. Acesta are încă probleme de memorie și de vorbire și va urma un program de recuperare la București, asistat de un psiholog și de un logoped.

23 de zile a stat Toni Doboș în Spitalul de Neurochirurgie din Cluj

Vlad MĂCICĂȘAN 23 Sep. 2008, 09:15 Special
Pe aceeași temă