Piroș crede în noii „șoimi”: „Ne vor ajuta într-un campionat greu”

Marius ANGHEL 09 Jul. 2015, 13:35 Pregătiri, amicale

Formația din Podgorie a atins jumătatea primei săptămâni „pline” de antrenamente, iar efectivul condus de Ionuț Popa începe să se închege. „Mister” a colorat programul cu un meci între componenții lotului, „verzi” vs „portocalii”. Primii s-au impus cu 3-0, cu goluri marcate de Flavius Cuedan, Issa Thiaw și Alex Leucuța.

Nou-veniții se integrează rapid lângă „trupa veche” și președintele Pavel Piroș se arată încrezător. Curtuiuș are o carte bună de vizită, la fel ca și Fuchs, iar Alin Pavel și Leucuța sunt cunoștințe vechi.

„Am încercat să aducem și jucători arădeni acasă, am ales oameni care ne vor ajuta într-un campionat, zic eu, greu. Mizăm pe experiența lor, dar și pe achizițiile pe care le pregătim. Sperăm că nu ne-am păcălit și echipa va da randamentul scontat”, a punctat conducătorul Pâncotei, adăugând că se mai caută câte un jucător pentru fiecare compartiment. Joi dimineață e posibil să se concretizeze mutările!

Piroș s-a bucurat că, după mult timp, atacantul Alin Mihai s-a antrenat și speră să dea cât mai curând uitării accidentarea ce l-a scos din circuit. „Acum face alergări ușoare, peste o lună va intra la etapa a doua a refacerii”.

„Șoimii” defintivează în aceste zile și programul meciurilor de verificare, linia se trage până la sfârșitul săptămânii.

Pentru fotografie, la antrenamentul de miercuri seară s-au grupat, de la stânga la dreapta: Marian Fuchs, Dan Daniel, Florin Gîlcă, Flavius Cuedan, Alin Pavel, Marius Curtuiuș, Alex Leucuța. Curtuiuș a fost convins însă joi dimineața să semneze cu UTA Bătrâna Doamnă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Jul. 2015, 13:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă