Mareș și Kovacs s-au alăturat lotului de la FC Brașov. „Stegarii” au pierdut un mijlocaș, însă așteaptă alți doi jucători

Mareș și Kovacs s-au alăturat lotului de la FC Brașov.**

La primul antrenament de astăzi al echipei FC Brașov, cel de la ora 9:30, au participal și doi noi jucători. Atacantul George Mareș și mijlocașul Kovacs Botond s-au pregătit sub conducerea lui Cosmin Bodea și au șanse mari să semneze cu gruparea retrogradată din Liga 1. „Stegarii” l-au pierdut însă pe Ovidiu Bic.

„Mareș a ajuns la Brașov. Nu a semnat încă un contract, dar, dacă a venit la antrenamente, înseamnă că va rămâne la noi. Nu va fi un transfer definitiv, îl vom împrumuta pentru un sezon de la Petrolul Ploiești. Îi așteptăm încă pe Hlinca și pe Pârvulescu. Sper că ei vor veni în această săptămână”, a declarat, citat de mytex.ro, președintele Vasile Dochița.

La FC Brașov a ajuns și Kovacs Botond, un mijlocaș recomandat de Robert Ilyeș. „El vine de la Debrecen, dar este născut la Gheorgheni, are cetățenie română. Este născut în 1996 și poate juca în ambele benzi la mijlocul terenului. Mai mult ca sigur, Kovacs va semna cu noi”, a mai spus conducătorul brașovenilor.

Altfel, Ovidiu Bic, mijlocaș pe care Cosmin Bodea și-l dorea în lot după ce l-a antrenat și la Olimpia Satu Mare, a decis să plece de la Brașov cu destinația Gaz Metan Mediaș.

Pe aceeași temă