De ziua bărbatului, Juventus și Damila joacă amical

05 Mar. 2012, 15:44 Pregătiri, amicale
De ziua bărbatului,** Juventus și Damila joacă amical

Matinalii de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi și Anca Maco, au reușit să organizeze Meciul Secolului: FC Juventus București (echipa susținută de DJ Andi) joacă împotriva Damilei Măciuca (echipa susținută de Manuel D. Dinculescu), într-o partidă amicală ce se va disputa pe stadionul lui Juventus, în Colentina (Șoseaua Fundeni, numărul 242,) pe data de 9 martie, începând cu ora 12:00.

Meciul Secolului face parte din demersul Matinalilor de la Radio 21 de a încuraja oamenii talentați care au început de jos și au muncit mult până au atins succesul. Cei trei Dji cred cu tărie că cei mai buni fotbaliști pleacă din ligile inferioare, acolo unde fotbalul nu este influențat de bani și interese.

Iar pentru a demonstra că pe stadioane se poate merge civilizat și că bătăile se pot face cu flori, de Ziua Bărbatului, pe 9 martie, Manuel D. Dinculescu și DJ Andi, cei doi bărbați adevărați din Matinalul de la Radio 21, invită toate femeile la stadion, unde le așteaptă cu flori și multă distracție.

„Credem că pe stadioane se poate merge civilizat. De aceea invit toate doamnele și domnișoarele care susțin Juventus București să mi se alăture! Vom avea cea mai tare galerie! Sunt sigur că vom câștiga.”, spune DJ Andi.

„Să fie distracție! Toate susținătoarele Damilei Măciuca să se prezinte la stadion alături de mine. Le aducem flori și le garantăm că nu se vor plictisi! Damila câștigă sigur!”, adaugă Manuel D. Dinculescu.

Doamnele și domnișoarele trebuie să intre pe www.radio21.ro pentru a se înscrie într-una dintre galeriile celor două echipe, lansând câteva versuri de încurajare sau sloganuri pentru Juventus București, respectiv Damila Măciuca. Joi, Manuel Dinculescu și DJ Andi vor alege cele mai înfocate fane, pe care le așteaptă să-și susțină echipa preferată la meciul din 9 martie.

FC Juventus București joacă în seria a 2-a a Ligii secunde de fotbal, în timp ce Damila Măciuca evoluează în seria C4 a ligii a treia.

Manuel D. Dinculescu, DJ Andi și Anca Maco se aud la Radio 21 în fiecare dimineață între orele 07:00 si 10:00, de luni până vineri, în cel mai devreme matinal de radio din România. Warm-up-ul este asigurat de către colegul lor de emisiune, Marian Soci, începând cu ora 05:00.

05 Mar. 2012, 15:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă