Adrian Falub: „Victorie importantă, o dedicăm orașului Arad, care n-a mai câștigat de zece ani aici!”

21 Apr. 2012, 00:02 Campionat
Adrian Falub:

Antrenorul arădenilor, Adrian Falub, era mulțumit la final de victoria obținută pe terenul rivalei de tradiție a echipei sale. UTA speră să se claseze cel puțin pe locul 3 pentru a putea profita chiar de problemele cu licența ale lui Poli.

„Victorie importantă pentru noi, mai ales că am câștigat împotriva lui Poli. Am făcut o primă repriză bună. Poli nu și-a creat mari ocazii în aceasta. Pe fondul scăderii noastre, Poli a dominat. Am făcut o partidă bună. O victorie mare pe care o dedicăm orașului Arad, care n-a mai câștigat de zece ani aici. Nu știu dacă am revitalizat-o psihic, avea nevoie de un șoc. Și-au dorit mult să câștige, vom vedea în final ce va fi. Va fi mai greu în continuare. Un meci care naște pasiuni, două echipe mari, cu o cultură fotbalistică mare mai ales aici în vestul țării, mi-aș dori să mai trăiesc astfel de derby-uri”, a declarat Falub.

„Era greu pentru ei să se concentreze”

Antrenorul arădenilor vrea ca echipa sa să claseze pe locul 3 la finalul campionatului dar atrage atenția asupra perioadei următoare victoriei cu Poli.

„Arad și Timișoara sunt două orașe care trăiesc fotbalul. Pentru noi era important să jucăm ofensiv. Era o victorie necesară la ceea ce ne propunem noi, locul 3. Ne-am luat măsuri de siguranță. În unele momente am suferit… Cunoșteam Poli, știam că trebuie să blocăm unii jucători de calitate, era greu pentru ei să se concentreze, cu problemele pe care le au, eu îl înțeleg pe Velcea, e greu să motivezi echipa. Sper să legăm victoriile, sunt echipe puternice care se bat pentru locul 3. Au fost unsprezece jucători care s-au dăruit, mai puțin contează cine câștigă. Din ce știm noi avem dosarul de licențiere făcut și se poate promova”, a conchis Falub.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

21 Apr. 2012, 00:02 Campionat
Pe aceeași temă