Velcea: „Am demonstrat că nu merităm să fim lăsați singuri!”

23 Mar. 2012, 20:33 Campionat

Antrenorul lui Poli s-a declarat mulțumit de victoria 2-0 cu ALRO Slatina. Valentin Velcea speră că jocul bun a convins autoritățile că merită să investească în echipă.

„Parcursul nostru merge, asta ne-am propus trei puncte. În unele momente jocul a suferit, dar am dominat în mare parte. S-a văzut echipa cu personalitate, mai experimentată și mai cu poftă de joc. Scorul putea fi mai mare și dacă e să analizăm puțin evoluția întregii echipe, după ce am rămas în zece, pe o greșeală copilăroasă. Am jucat cu trei sub 21, e un risc asumat, creștem talente, nu trebuie introduși doar când echipa nu are probleme”, a spus Velcea.

„Este încă o gură de oxigen pentru ce ne așteaptă în săptămâna următoare. Sportiv am demonstrat că nu merităm să fim lăsați singuri. Cu aceeași încredere mergem până la sfârșitul campionatului. Important e să mergem în Liga I, să ne luptăm de la cot la cot cu adversarii”, a adăugat tehnicianul lui Poli.

„Îi doresc mai multă inspirație”

Antrenorul lui Poli nu a vrut să comenteze prea mult arbitrajul dar a evidențiat că nu e mulțumit de arbitrajul lui Dorian Micloșină.

Dacă jucăm bine pot să fie trei de Micloșină și doi de Balaj. Pentru că e din Banat îi doresc mult mai multă inspirație arbitrului. Multe galbene nu le meritam. Indiferent de cum luăm cartonașele va trebui să avem un dialog.”, a conchis Velcea.

Articol scris de Cornel BIHOLARI
Foto: Istvan SZASZ

23 Mar. 2012, 20:33 Campionat
Pe aceeași temă