Transfer spectaculos reușit de UTA și un nou record în Liga a 2-a! Adrian Petre pleacă direct în străinătate: „Începe o nouă etapă în cariera mea”

Marius ANGHEL 01 Jul. 2017, 15:11 Liga 2

Atacantul Adrian Petre, în vârstă de 19 ani, a fost transferat, sâmbătă, de formația daneză de ligă secundă Esbjerg fB de la UTA Bătrâna Doamnă, informează site-ul oficial al clubului arădean, care precizează că mutarea s-a realizat pentru o sumă record la nivelul Ligii a 2-a.

„Clubul nostru anunță transferul lui Adrian Petre la gruparea daneză de ligă secundă Esbjerg fB. Conform contractului dintre cluburi, clauzele financiare sunt confidențiale. Este vorba de un transfer definitiv, pentru o sumă record pentru Liga a II-a, UTA și Atletico.

Îi mulțumim lui Adi Petre pentru tot ce a făcut pentru noi și îi urăm mult succes!”, scrie site-ul divizionarei secunde.

Adrian Petre a marcat 28 de goluri și a dat două pase decisive, în 31 de meciuri jucate în sezonul trecut al Ligii a 2-a, la UTA Bătrâna Doamnă. Atacantul de 19 ani este foarte bucuros că a ajuns în Danemarca, campionat care, crede el, îl poate ajuta să facă pasul spre fotbalul mare.

Azi începe o nouă etapă din cariera mea, în Danemarca. Sunt fericit să vă anunț că noua mea echipă se numește Esbjerg fB, locul cel mai potrivit să îmi lansez cariera în fotbalul mare. Vreau să mulțumesc familiei mele și tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut”, a notat atacantul pe pagina personală de Facebook.

Transferul a fost confirmat și de impresarul jucătorului. „Sunt fericit să anunț transferul lui Adi Petre de la UTA la Esbjerg. Un club foarte bun, cu un proiect foarte interesant. Adi Petre. Țineți minte acest nume„, a scris impresarul Cătălin Sărmășan, pe Twitter.

Noua echipă a lui Adrian Petre a retrogradat în liga a doua daneză, la finalul sezonului precedent. Fondată în 1924, Esbjerg are în palmares cinci titluri de campioană a Danemarcei și trei Cupe.

Marius ANGHEL 01 Jul. 2017, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă