Scandal la UTA: Jucătorii au făcut rost de bani pentru deplasarea la Satu Mare, dar Micșa a refuzat să meargă cu ei și le-a oprit și legitimațiile de joc!

Mihai Andries 06 May. 2014, 23:31 Campionat
Scandal la UTA:** Jucătorii au făcut rost de bani pentru deplasarea la Satu Mare, dar Micșa a refuzat să meargă cu ei și le-a oprit și legitimațiile de joc!

Conflictul dintre jucători și patronul Adrian Marțian a luat o turnură incredibilă în această după-amiază. Astfel, după ce George Neagu și cu Bogdan Apostu au făcut toate eforturile posibile pentru a se aduna banii necesari deplasării la Satu Mare, acolo unde mâine va avea loc meciul cu Olimpia, la plecarea din Arad au avut o surpriză neplăcută.

Dorin Micșa, cel care care este atât administratorul special al clubului, dar și cel care se ocupă de licențele jucătorilor, le-a spus acestora că nu va merge cu ei la Satu Mare și nici nu le dă carnetele. În această situație, fotbaliștii arădeni nu vor putea evolua în partida de mâine de la ora 17, însă acest lucru nu i-a oprit să facă totuși deplasarea.

Neagu: „Ne ducem crucea până la capăt. Ni se îngrădește dreptul la muncă”

În această seară, am fost contactați telefonic de George Neagu, care a ținut să își exprime nemulțumirea pentru situația apărută în această după-amiază la plecarea spre Satu Mare

„Am ajuns într-o situație incredibilă. Ne-am zbătut – eu și cu Bogdan (n.r. – Apostu) să facem rost de bani pentru a ne deplasa la acest meci. Am rezervat 20 de locuri la un hotel din Satu Mare și am făcut rost și de autocar. Însă la plecare, pe la ora 19, domnul Micșa ne-a spus că el nu merge cu noi și nici nu ne dă legitimațiile de joc.  Ba mai mult, ulterior, când am încercat să vorbim din nou cu el și-a închis telefonul” și-a început căpitanul arădenilor povestea.

„Prin gestul făcut azi, ne-a pus în imposibilitatea de a juca mâine, ne-a răpit dreptul la muncă. Noi vrem să ne facem datoria de profesioniști și să jucăm până la capăt, așa neplătiți, indiferent că la final vom scăpa sau nu de la retrogradare. Dar măcar o să știu că am luptat pe teren. Ne duceam crucea până la capăt” a continuat Neagu

„O să le facem plângeri penale dacă nu ne dă carnetele. Ni se îngrădește dreptul la muncă

„Mai avem puțin și ajungem la Satu Mare. Ne cazăm și mâine o să ne prezentăm la meci. Sper ca până în al 24-lea ceas să își dea seama că nu e bine ce fac și să ne trimită cumva carnetele, ca să putem evolua. Altfel, o să le facem plângeri penale dacă nu ne dă carnetele. Ni se îngrădește dreptul la muncă.” a explicat jucătorul de bandă stângă cum se prezintă situația în acest moment.

Neagu se așteaptă ca mâine să ajungă la Satu Mare și juniorii, care ar urma să evolueze în locul său și al colegilor săi, așa cum s-a întâmplat și la Oradea.

„Nu m-ar surprinde ca mâine să apară la meci și juniorii lui Sandu Gaica. Domnul Marțian nu va risca să nu se prezinte nimeni la meci, acum după ce ne-a oprit legitimațiile. A mai apelat la soluția aceasta și la Oradea. E conștient că la neprezentare apar alte consecințe, plus că la a doua absență se exclude echipa din campionat și nu își dorește asta” a încheiat căpitanul arădenilor.

Rămâi pe Liga2.ro pentru a afla cum vor evolua evenimentele din cadrul clubului UTA în perspectiva meciului cu Olimpia Satu Mare, programat a avea loc miercuri de la ora 17.00

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: SportArad
 

Mihai Andries 06 May. 2014, 23:31 Campionat
Pe aceeași temă