Pelici începe să-și piardă răbdarea: „E o teamă pe care nu pot să o înțeleg la jucători. Timpul nu așteaptă”

Pelici începe să-și piardă răbdarea:**

Tehnicianul bănățean al lui FC Bihor a recunoscut superioritatea lui ACS Poli în partida de vineri. Alexandru Pelici s-a arătat dezamăgit de unii dintre jucătorii săi, despre care spune că au fost prea temători la Timișoara. Antrenorul orădenilor nu a vrut să dea un pronostic despre șansele alb-negrilor de a reveni în Liga 1, dar a spus că ia în calcul alte patru echipe în lupta pentru primul loc.

Orădenii nu au impresionat deloc pe „Dan Păltinișanu” și au confirmat doar criza în care se află. FC Bihor a cedat cu 3-0 și a încheiat partida cu ACS Poli în inferioritate numerică după eliminarea portarului Fildan. „La 3-0 nu prea mai sunt multe de comentat, din păcate jocul acesta ne costă mult și din punct de vedere al componenței pentru următoarele jocuri. Am mai pierdut doi jucători pentru cartonașe. Victorie meritată a lui Poli, mult succes în continuare. Un joc care a început cu ei fricoși, noi și mai fricoși, totul s-a rupt la golul 2. Dacă până la 2-0 am mai pus probleme apoi totul a fost jucat. Am avut șansele noastre de a reveni sau intra în joc, mai degrabă situații bune la 0-0 și 1-0. Dar e o teamă pe care nu pot să o înțeleg la jucătorii noștri. O pun pe seama tinereții, dar timpul nu așteaptă, dacă ne uităm la Dragomir în partea cealaltă și ceilalți timișoreni au arătat că știu ce vor deși au o vârstă fragedă. Ne va fi foarte greu, nu știu cât vom putea realiza”, a declarat Alex Pelici.

„Poli, Poiana Câmpina, Mioveni, Reșița și Vâlcea. Dintre ele se va alege una fericită la final”

Timișoreanul de pe banca lui FC Bihor a evitat și după meci să facă previziuni privind șansele timișorenilor la prima poziției. „Prefer să nu vorbesc despre Poli. Îi doresc să ajungă unde își dorește. Face parte dintr-un grup de echipe care se bat la promovare. Poiana Câmpina, Mioveni, Reșița și Vâlcea, sunt acestea, dintre ele se va alege una fericită la finalul sezonului. Nu vreau să fac comparații, sunt timișorean, sunt subiectiv și nu vreau să supăr pe nimeni. Campionatul e lung, se pot întâmpla multe”, a conchis Pelici.

FC Bihor ocupă penultimul loc în Seria a II-a, cu doar trei puncte din șase jocuri disputate în acest sezon.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă