Orădenii au clacat în ultimul meci pe teren propriu din acest sezon

26 May. 2012, 01:27 Campionat

În ultimul joc disputat pe teren propriu în actuala ediție de campionat, FC Bihor a fost întrecută, vineri, de ALRO Slatina cu scorul de 2-1, după două reprize diametral opuse. În prima parte orădenii au fost „vioara întâi”, înscriind prin Sorian, însă în partea a doua au fost surprinși de două goluri înscrise rapid de oaspeți și nu au reușit să mai revină.

Având în față o echipă din partea superioară a clasamentului, ALRO Slatina, situată pe locul IV, FC Bihor a abordat bine prima repriză, pe care tactic a controlat-o și în care chiar a reușit să înscrie. Mai întâi, în minutul 5, Florean a centrat din dreapta, dar portarul Savu a reușit să rețină din fața lui Hadăr.

După mai multe tatonări, gazdele au deschis scorul în minutul 32, când Sorian a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea a fost deviată de Săceanu, aflat în zid, și a intrat în plasă, orădenii înscriind pentru 1-0, după ce portarul Savu plecase pe colțul opus.

La pauză s-a intrat cu acest rezultat favorabil pentru gazde și nimic nu prevestea ce avea să urmeze în mitanul secund. Cei aproximativ 400 de spectatori erau convinși de victoria FC Bihor.

N-a fost să fie însă, fiindcă în partea a doua, orădenii au fost de nerecunoscut. Oaspeții au început mai bine și în minutul 48 au și marcat, prin Crețu, care a punctat cu un șut de la 35 de metri direct sub transversală.

În minutul 55, mingea l-a lovit pe Diarra în mână, iar ALRO a avut lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta. A executat Precup, care a mișcat mingea cu călcâiul pentru Stancu, acesta a tras puternic la colțul lung și a reușit să înscrie.

Astfel, partida s-a încheiat cu victoria la limită a oaspeților, care și-au adjudecat încă trei puncte, ajungând la cota 49, în timp ce FC Bihor a rămas cu zestrea de 43 de puncte.

Mai multe POZE de la meci

FC Bihor: A. Popescu – Zanardini, Sg. Oltean (cpt.), I. Petrache, Diarra (min. 84 Sfârlea) – A. Coroian (min. 75 M. Popa), Selagea, Bic, Sorian – Florean, Hadăr (min. 65 Birtalan). Antrenor: Gheorghe Ghiț

ALRO: G. Savu – Pasăre, Vigariu, Muscă, Velcovici – Precup, Ct. Crăciun (min. 88 Quist), Săceanu, I. Stancu (cpt.) – D. Ene (min. 46 Anghelina), A. Crețu (min. 77 Murgan). Antrenor: Gheorghe Biță.

Sursa:Bihoreanul

26 May. 2012, 01:27 Campionat
Pe aceeași temă