Grozavu: „Se simte că Poli joacă în condiții speciale”

28 Apr. 2012, 17:25 Campionat
Grozavu:** „Se simte că Poli joacă în condiții speciale

Antrenorul Luceafărului rămâne neînvins la noua sa echipă. Leo Grozavu a ieșit învingător și pe „Dan Păltinișanu” unde orădenii s-au impus cu 2-1 în fața unei echipe a Timișoarei în suferință.

„Mă bucur pentru rezultat, pentru evoluție, felicit jucătorii pentru. efortul depus. Căldură sufocantă, prima de anul asta, un efort care s-a materializat cu puncte valoroase. Suntem într-un moment bun. Felicit echipa gazda, mulți jucători buni de perspectivă, îmi pare rău că Timișoara nu reușeste să aibă rezultate și susținere. Se simte că joacă în condiții speciale, există o lipsă de motivație, contează. Azi pe teren a fost o altă echipă, mulți jucători noi care nu au fost la ultimele etape, e destul de dificil să pregătești altă echipă în lipsă de omogenitate”, a declarat Grozavu.

„Am făcut un joc bun, am reușit să blocăm atacanții, am știut la ce să ne așteptăm. În afară de faze fixe, Timișoara nu a fost periculoasă. Se putea întâmpla ca pe o neatenție să primim gol, era nevoie de posesie sus pe final”, a adăugat tehnicianul bihorenilor.

Aproape de Liga I?

Întrebat dacă se gândește la promovare Leo Grozavu a evitat inițial un răspuns direct. „Când am venit în iarnă obiectivul era să câștig toate meciurile dar mai e mult până departe, tratăm fiecare joc la victorie. Toată lumea își dorește să joace mai sus, nu ne vom da la o parte dacă vom fi acolo. Nu le pot spune jucătorilor că nu pot promova, din ce cunosc nu avem încă depus dosarul de licență”, a conchis antrenorul.

Nou promovata Luceafărul Oradea rămâne neînvinsă în retur cu Leo Grozavu pe bancă și e singura formație care i-a învins pe bănățeni tur-retur.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

28 Apr. 2012, 17:25 Campionat
Pe aceeași temă