FOTO INCREDIBIL | Cristi Balaj, „arbitrul de serviciu”! Centralul meciului UTA – FC Voluntari a muncit cot la cot cu jucătorii și antrenorii pentru a scoate apa de pe gazonul inundat

Marius ANGHEL 12 Jun. 2016, 13:33 Campionat

Astăzi se joacă partida care stabilește configurația finală a următorului sezon de Liga 1. UTA Bătrâna Doamnă primește vizita celor de la FC Voluntari în meciul retur al barajului care decide ultima echipă ce va participa în prima ligă. Partida începe de la scorul de 0-3 pentru gruparea ilfoveană, scor stabilit în prima manșă pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Din cauza condițiilor meteorologice, startul partidei de la Arad, ce va avea loc pe Stadionul Motorul, a fost amânat cu o jumătate de oră. După câteva minute în care a așteptat ca ploaia să înceteze, oamenii care se ocupă de administrarea stadionului arădean au ieșit pe teren pentru a îndepărta apa și pentru a retușa terenul.

Vă vine să credeți sau nu, însuși Cristian Balaj a dat o mână de ajutor. Arbitrul partidei a trecut la munca de jos și a curățat terenul cot la cot cu administratorii arenei. Jucătorii celor două echipe, antrenorii, membrii staff-urilor, arbitri, fotografi au intrat pe gazon și au ajutat la îndepărtarea apei de pe teren cu bureți, cârpe, găleți și tot felul de alte obiecte. Fanii adunați cu o oră înainte de începerea partidei sunt uzi până la piele. Scene demne de evul mediul la Arad, pe stadionul Motorul.

Imaginele spun totul.

URMĂ‚REȘTE AICI DESFĂ‚ȘURAREA LIVE a meciului de la Arad

sursa foto: captură DigiSport

Marius ANGHEL 12 Jun. 2016, 13:33 Campionat
Pe aceeași temă