Daniel Stanciu a fost lovit cu „perversa de stânga” :)

30 Sep. 2011, 22:48 Campionat
Daniel Stanciu a fost lovit** cu

Daniel Stanciu a făcut prima declarație despre incidentul din pauza partidei dintre FC UTA Arad și FC Timișoara, în urma căruia s-a ales cu arcada spartă. Team managerul timișorean a avut un schimb de replici cu Dan Stupar, atât în timpul primei reprize, cât și imediat după finalul acesteia, iar antrenor secund al arădenilor a încheiat răfuiala verbală cu „o perversă de stânga”.

„Am fost atacat ca în teren, ca un fundaș pe un atacant, de Stupar. M-am ridicat de câteva ori de pe bancă să protestez și Stupar îmi tot arătat semne obscene, mă înjura. I-am atras atenția observatorului, dar nu s-a întâmplat nimic. Îmi arăta că-mi ia gâtul, să văd ce pățesc la vestiare.

S-a fluierat sfârșitul primei reprize, m-a luat de mână, a sărit la mine să mă lovească, noroc cu rezerva de arbitru și observatorul că au intervenit și l-au oprit. Un Stupar ca stuparu nu credeam că-l duce mintea așa de departe. Pe tunel, a sărit iar pe mine, au mai fost câteva persoane de la UTA.

A venit la mine și m-a întrebat dacă sunt șmecher că sunt în costum. I-am spus că mă întorc mâine și vin în blugi să nu mai spună că sunt șmecher și m-a lovit. M-a lovit cu perversa de stânga, de dreapta, în tampla dreaptă, în arcadă. Am fost încasatorul șef. De trei ani încoace am tot avut altercații, însă acum mi-am luat-o. Am un pansament destul de mare. Am făcut plângere penală, au scris și observatorii în raport.

Puteți să-i transmiteți lui Stupar că poate să umble după mine mult și bine, că nu o să mai mă vadă. El nu o să aibă parte de DNA să ajungă la pușcărie. Am încercat să vorbesc frumos, dar n-ai ce face cu un idiot și un handicapat ca Stuparu. N-o să-l iert.

Sunt cu ochiul și cu capul mai mare decât limita normală”, a povestit Stanciu la Fanatik Show

articol scris de Marius ANGHEL

30 Sep. 2011, 22:48 Campionat
Pe aceeași temă