Claudiu Niculescu a demisionat de la CSM. Lincar, ofertat

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 21:09 Campionat
Claudiu Niculescu a demisionat de la CSM.** Lincar, ofertat

Eșecul din derby-ul cu ASA Târgu Mureș, scor 1-2, l-a determinat pe antrenorul Claudiu Niculescu să solicite duminică rezilierea contractului cu CSM Râmnicu Vâlcea, după o colaborare care a durat un an și jumătate. Conducerea clubului a acceptat cu strângere de inimă despărțirea de tehnicianul care a lăsat o impresie plăcută la Vâlcea.

„Este cea mai grea decizie pe care am avut-o noi de luat de când suntem în fotbal, Claudiu a făcut lucruri foarte frumoase la Vâlcea. Niculescu va face carieră în meseria de antrenor și poate vom mai colabora pe viitor. Până la urmă, echipa nu mai are șanse la primele două locuri, așa cum a fost obiectivul inițial și am considerat că este nevoie de un șoc la echipă. Acesta este motivul pentru care am acceptat demisia lui Claudiu.” a spus managerul general Lucian Munteanu.

Deși Niculescu și-a asumat toată răspunderea și nu a căutat vinovați este clar că la demiterea tehnicianului a contat și decizia Comisiei Tehnice a FRF de a îl obliga să meargă la cursurile din Elveția înaintea unui joc decisiv pentru promovare.

Claudiu Niculescu a insistat mult să fie învoit, arătând importanța jocului cu ASA, însă a fost amenințat cu exmatricularea de la cursurile PRO, semn al comunismului care domnește încă la FRF.

Revine Lincar?

Șefii din Zăvoi l-au contactat deja pe Erik Lincar, căruia i-au propus să revină la Vâlcea. Lincar renunțase în urmă cu un an și jumătate la Damila, după care a pregătit, fără succes, în debutul acestui sezon, pe CS Universitatea Craiova. Erik va da un răspuns final luni, însă sunt șanse mari ca el să fie noul antrenor din Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 21:09 Campionat
Pe aceeași temă