Rover Cârstea s-a întors la FC Argeș!

Rover Cârstea** s-a întors la FC Argeș!

Rover Cârstea este începând de ieri din nou jucătorul echipei FC Argeș. Acesta a semnat un contract valabil pe o perioadă de cinci ani cu trupa din Trivale, după o perioadă mai complicată în cariera sa. Atacantul a fost format la FC Argeș și a reușit să facă un tur de campionat foarte bun în sezonul competițional 2011-2012, atunci când a reușit să marcheze 10 goluri în prima parte a sezonului.

După acele evoluții, fotbalistul a făcut saltul către cei de la Poli Timișoara, acolo unde după o perioadă mai complicată de acomodare a reușit să se impună în prima echipă. Ghinionul l-a lovit pe Cârstea în momentul în care a ajuns în Liga I la cei de la Chiajna. Jucătorul a fost trimis pe teren de Ilie Stan în partea secundă a partidei din prima etapă cu cei de la Steaua și piteșteanul a fost la un pas să egaleze pentru formația oaspete, dar meciul s-a terminat cu victoria Stelei cu scorul de 1-0. Numai că după acel moment a venit o accidentare groaznică pentru atacant, în urma căreia nu a mai jucat până în acest moment. Fotbalistul a fost aproape de a ajunge la Dinamo, dar până la urmă, cum nicăieri nu e ca acasă, jucătorul din Mioveni a semnat un contract pe cinci ani cu formația care l-a crescut și anume FC Argeș.

„Întotdeauna este minunat să te întorci acasă!”

Rover Cârstea a revenit la FC Argeș, iar jucătorul speră ca și acum să facă o treabă cât mai bună pentru trupa din Trivale. Atacantul își dorește să marcheze cât mai multe goluri pentru formația sa, dar în primul rând să fie sănătos. Chiar dacă a fost în curtea unor echipe precum Poli Timișoara sau Dinamo, atacantul nu regretă în niciun moment faptul că s-a întors la FC Argeș.

– Cum este să fii din nou acasă?

– Întotdeauna este minunat să te întorci acasă. Acesta este clubul la care am crescut și este normal să fiu bucuros că am revenit aici. Este un pas important pentru mine și sper să fac foarte multe pentru echipă.

– Se poate spune că ai avut ghinion în ultimul timp?

– Pot să spun că nu a fost cel mai bun an pentru mine. Din păcate, am avut o șansă la Chiajna, dar acolo m-am accidentat și din păcate nu am mai primit o a doua șansă. Eu sper să îmi fac treaba foarte bine aici.

– La ce să ne așteptăm din partea ta?

– Eu sper să pot juca foarte bine pentru echipa mea și să îmi ajut colegii la fiecare meci la care o să fiu eu prezent pe teren. Nu o să fie simplu nici pentur mine fiindcă nu am mai jucat de mult, dar știu de ce sunt în stare și sper să fiu un fotbalist important.

– Să ne așteptăm la un anume număr de goluri din partea ta?

– Nu vreau să promit nimic, sper doar să fiu sănătos și dacă se poate să ajung din nou la forma pe care am avut-o la un moment dat. Îmi doresc să nu mai am parte de accidentări pentru că acestea sunt cele mai grele momente din viața unui jucător. Nimeni nu își dorește să stea foarte mult timp pe bară fiindcă este accidentat.

 

Sursa: FC Argeș

Pe aceeași temă