Reconstrucția începe cu un veteran. FC Brașov a bifat prima achiziție de la retrogradarea în Liga 2

Reconstrucția începe cu un veteran.** FC Brașov a bifat prima achiziție de la retrogradarea în Liga 2

După ce și-a numit nou staff tehnic și administrativ, FC Brașov a început să-și alcătuiască și lotul pentru următorul sezon, cel în care va evolua în Liga 2. Rămași fără jucători după retrogradare, „stegarii” au bifat astăzi prima achiziție de marcă. Mugurel Buga (37 ani) a ajuns la un acord cu cei din conducere și va pune umărul la promovare, obiectiv pe care „Pele” îl vede primordial.

„M-am înțeles cu cei din conducere, astfel că voi juca și sezonul viitor la FC Brașov. Am spus ca voi rămâne chiar dacă echipa traversează cel mai dificil moment din ultimul deceniu. FC Brașov m-a format ca jucător, iar acum este momentul să pun umărul la reconstrucția echipei. Un lucru trebuie să fie cât se poate de clar: această echipă nu-și permite să stea mai mult de un sezon în Liga a 2-a. Este un nou început și, împreună cu foștii mei colegi, Bodea și Stere, putem reconstrui echipa”, a declarat Mugurel Buga, citat de Monitorul Expres.

Alți doi jucători brașoveni și-au dat acordul luni să evolueze cu FC Brașov în Liga 2 sunt fundașul central Vlad Potecu și mijlocașul Horia Popa.

FC Brașov îl vrea în atac și pe Denis Lemac, un jucător de 21 de ani sub contract cu Dinamo, însă care a jucat în ultimii ani numai în Liga 2, fie la echipa secundă al clubului din „Ștefan cel Mare”, Olimpia Satu Mare sau ACS Berceni. Interesul pentru el a fost confirmat chiar de Dinu Gheorghe, președintele „câinilor roșii”.

Din noul staff tehnic al echipei fac parte Cosmin Bodea (principal), Flavius Moldovan (secund), Lucian Nicolau (preparator fizic) și Andrei Șanta (antrenor cu portarii).

„Stegarii” îi pot legitima oricând pe foștii jucători Andrei Marinescu (portar), Sebastian Remeș, Daniel Barna, Bogdan Străuț (fundași), Șerban Moraru și Georgian Păun (mijlocași), toți liberi de contract. Aceștia și încă nouă fotbaliști au fost convocați la selecționata jucătorilor fără contract a României și vor juca împotriva reprezentativei similare a Cehiei în turul preliminar ce va duce la calificarea la ediția aniversară a turneului FIFPro.

Pe aceeași temă