Ignea, ca și plecat de la Baia Mare. „În 2015 am jucat fotbal pe banii mei la echipele de primele două locuri în Liga 2. Suntem lideri și tot degeaba”

Ignea, ca și plecat de la Baia Mare.**

Liderul seriei de Vest a ligii secunde, FCM Baia Mare, pare într-un impas financiar și organizatoric din care cu greu va ieși la primăvară. Sunt restanțe importante către fotbaliști, care deja își caută alte echipe. Unul dintre ei este și fostul utist, Alin Ignea, punct fix al teamului lui Dorin Toma în această toamnă prolifică în „Dealul Florilor”.

După cele 18 partide oficiale de campionat, FCM Baia Mare își privește de sus competitoarele, iar Steaua a avut nevoie de penalty-uri pentru a-i scoate pe moroșeni din Cupa României, în faza optimilor de finală. În afara deplasării de la Brașov, când a ispășit o etapă de suspendare, Ignea a bifat toate minutele în ambele competiții oficiale, dar la finalul anului spune că a rămas cu un gust foarte amar. „În 2015 am jucat fotbal pe banii mei la echipele de primele două locuri în Liga 2-a. La FC Olt eram pe locul 2 când s-a pus lacătul, iar acum, la Baia Mare, suntem lideri și tot degeaba. Am rămas fără bani și de Sărbători și nimănui nu i-a păsat de asta. E trist că se pot întâmpla astfel de lucruri în fotbalul românesc”, spune mijlocașul.

Acesta spune că în proporție de 90 la sută își va și încheia conturile cu FCM Baia Mare în această iarnă. „Am o hârtie de club ce-mi dă posibilitatea să mă antrenez cu orice echipă începând cu 20 decembrie. Apoi, dacă până pe 11 ianuarie, data reunirii lotului, nu-mi voi încasa cele patru salarii restante, sunt liber să semnez cu o altă formație. La ce situație e la Baia Mare, e greu de crezut că voi rămâne. Am început să port discuții preliminare și cu alte echipe, dar nimic concret”, a adăugat fotbalistul de 26 de ani, purtător al banderolei de căpitan în Țara Maramureșului.

Nu mai e un secret că UTA Bătrâna Doamnă s-a interesat de serviciile timișoreanului în vară, dar acesta semnase deja cu FCM Baia Mare și discuțiile nu au mers mai departe. Alin Ignea a evoluat în „alb-roșu” timp de două seozane în Liga a 2-a, între 2010 și 2012.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă