Iese Moldovan, intră Stere. FC Brașov a făcut deja prima schimbare în staff-ul tehnic. „Stegarii” au pus ochii pe un atacant de la Dinamo

Iese Moldovan, intră Stere. FC Brașov a făcut deja prima schimbare în staff-ul tehnic.**

FC Brașov anunța săptămâna trecută că din noul staff tehnic al echipei fac parte Cosmin Bodea (principal), Flavius Moldovan (secund), Lucian Nicolau (preparator fizic) și Andrei Șanta (antrenor cu portarii). Tandemul Bodea – Moldovan a rezistat însă doar trei zile, deoarece antrenorul secund a fost înlocuit de vineri cu Mihai Stere, un alt fost jucător al echipei ce va evolua în Liga 2 în următorul sezon.

„Pe Stere îl cunosc foarte bine, am jucat cu el la FC Brașov și l-am avut secund și la Târgu Mureș. Am înțeles că cei din conducere au nevoie de Flavius să continue ca team-manager, funcție care a ocupat-o și anul trecut”, a explicat, pentru Monitorul Expres, antrenorul „stegarilor” cooptarea lui Mihai Stere în staff-ul său.

Stere deține licența B de antrenor, recunoaște discuțiile cu oficialii lui FC Brașov, însă spune că, deocamdată, nu a semnat niciun contract. „Sunt în discuții avansate de câteva zile cu FC Brașov. Mai sunt câteva aspecte de pus la punct și, dacă totul se va rezolva, normal că voi veni alături de Bodea la FC Brașov. Este echipa mea de suflet și vreau să ajut în această perioadă dificilă. Cu Bodea am fost coleg la FC Brașov, am lucrat cu el și la Târgu Mureș și ca jucător și ca antrenor secund, astfel că sunt convins că nu vor fi probleme”, a spus Mihai Stere pentru aceeași sursă. Flavius Moldovan nu avea carnet de antrenor și ca să stea pe bancă trebuia să ocupe funcția de director sportiv.

Îl vor pe Lemac de la Dinamo

În privința viitorului lot pentru Liga 2, Monitorul Expres mai scrie că FC Brașov a început deja să poarte discuții cu câțiva jucători care și-au încheiat contractul cu clubul, cu alții de la Unirea Tărlungeni și fosta Corona. Un alt fotbalist de care gruparea de sub Tâmpa s-a interesat e Denis Lemac. Atacantul de 21 de ani e sub contract cu Dinamo, dar în ultimele sezoane a evoluat în eșalonul secund pentru Dinamo II, Olimpia Satu Mare și ACS Berceni.

Lemac a jucat în returul sezonului recent încheiat la ACS Berceni, acolo de unde a plecat după ce parteneriatul dintre ilfoveni și Dinamo s-a rupt odată cu numirea ca președinte în „Ștefan cel Mare” a lui Dinu Gheorghe. În turul sezonului, atacantul a evoluat sub conducerea lui Cosmin Bodea la Satu Mare. Neinclus în lotul echipei mari, Lemac ar putea ajunge acum la Brașov: „Este adevărat că cei de la Brașov îl vor pe Lemac, iar jucătorul poate semna cu ei. În cazul în care cei de la FC Brașov mai vor jucători de la Dinamo, din partea noastră nu vor fi probleme”, a precizat Dinu Gheorghe.

Pe aceeași temă