EXCLUSIV: Marian Pană, favorit să preia Bihorul!

EXCLUSIV:** Marian Pană, favorit să preia Bihorul!

Rămași fără antrenor principal după despărțirea de Claudiu Niculescu, bihorenii caută de zor soluții pentru banca tehnică. Clasarea doar pe locul 8 la finalul turului nu a fost digerată prea ușor de conducerea clubului, care și-a propus un retur în forță. Bihorenii speră ca în vară să termine pe loc de promovare, deși distanța față de ACS Poli, ocupanta locului 2 la această oră, este de 12 puncte.

Din informațiile pe care le avem la această oră, principalul favorit în a-i urma lui „Clau-gol” pe banca orădenilor este Marian Pană, care tocmai a împlinit 44 de ani chiar în ziua de Crăciun. Tehnicianul care a antrenat ultima dată pe CS Mioveni, acolo de unde a fost pus pe liber în vară, după retrogradarea argeșenilor în Liga a II-a, a fost la un pas de a ajunge în Liga a III-a în turul campionatului, fiind în discuții cu cei de la Ștefănești.

Minteuan și Lincar, în așteptare

În cazul în care gruparea bihoreană nu va ajunge la un acord cu Marian Pană, sursele Liga2.ro susțin că pe listă se mai află și Alin Minteuan, cel care în tur a antrenat pe Unirea Dej după despărțirea ardelenilor de Ciprian Urican, dar și Erik Lincar, rămas liber după ce și-a reziliat contractul cu Damila din motive personale.

Vă reamintim că, așa cum Liga2.ro a anunțat mai devreme, FC Bihor a făcut primele mișcări pe piața transferurilor, reușind împrumutarea lui Cristi Bud până în vară, dar și semnarea lui Florin Maxim, fost la Chiajna.

Vom reveni cu amănunte în funcție de desfășurarea evenimentelor.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă