EXCLUSIV ASA se întărește pentru play-off. Stăncioiu semnează cu mureșenii în această seară

EXCLUSIV ASA se întărește pentru play-off.** Stăncioiu semnează cu mureșenii în această seară

Liber de contract după ce a avut câștig de cauză în urma litigiului cu fosta sa echipă, CFR Cluj, Eduard Stăncioiu va semna astăzi un contract cu formația din Liga a II-a ASA Târgu Mureș.

Rămași în iarnă fără experimentatul Alessandro Caparco, ajuns la CSMS Iași, ASA Târgu Mureș își întărește postul de goalkeeper cu Eduard Stăncioiu, fost campion cu CFR Cluj. Portarul de 33 de ani e liber de contract după ce a câștigat litigiul cu gruparea din Liga I și a ajuns la un acord verbal cu șefii mureșeni. În această seară, Stăncioiu se va deplasa la Târgu Mureș pentru a semnat o înțelegere cu echipa pregătită de Adrian Falub, aceasta urmând a fi valabilă cel puțin până în vară.

Cu transferul lui Stăncioiu, ASA își „întărește” poarta în vederea meciurilor de play-off. Probabil că promovarea va fi decisivă în prelungirea contractului cu goalkeeper-ul bucureștean.

Mureșenii mai au patru portari în lot: Ciprian Botoșer, Adrian Viciu, Csongor Fejer și Bogdan Moga.

În următoarea etapă a Ligii a II-a, a XXII-a, ultima, ASA Târgu Mureș va câștiga la „masa verde” cu FC Universitatea Craiova, retrasă din campionat.

Tot de la CFR, în această iarnă la echipa pregătită de Adrian Falub au mai ajuns Laszlo Sepsi, Claudiu Dorian Voiculeț și Adrian Ioan Hora.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă